От х:

Днес в x:

Професионалната гимназия по туризъм отбеляза 15 септември

15 септември е! Отново дворът на ПГ по туризъм е празнично украсен и изпълнен с весела глъчка. Пораснали, помъдрели и отпочинали, изпълнени с трепетно вълнение, учениците отново се връщат в гимназията с вкус. Всички те нетърпеливо очакват срещата със своите съученици, с които вече са и добри приятели, а също и срещата със своите учители. Естествено, в този ден най-развълнувани са новоприетите в нашата гимназия, защото за тях това е наистина едно ново начало в живота им. Именно към тях бяха отправени и първите пожелания за успешна и спокойна учебна година от инж. Марияна Стратиева, директор на гимназията, както и от гостите на тържеството – инж. Фахри Идриз, председател на Туристическа асоциация „Перперикон“ и член на Обществения съвет към гимназията, Первин Риза – младши експерт в Дирекция „Хуманитарни дейности“ в община Кърджали, Атанаска Мешелиева – директор на ПГ по икономика, Даниела Георгиева – председател на Обществения съвет към гимназията, Емилия Александрова – майка на осмокласник от гимназията.

Своите поздравления за правилния избор на нашата гимназия и пожелания за усърдие и трудолюбие в овладяването на избраните професии към новоприетите ученици отправиха и възпитаниците ни, които за поредна година показаха придобитите знания и умения в реална работна среда в едни от най-реномираните хотели в Малага – Испания, и в КК „Албена“.

Под медния глас на училищния звънец по стар обичай инж. Марияна Стратиева символично отключи вратите, а осмокласниците и деветокласниците първи прекрачиха прага на гимназията.

Успешна учебна година на всички учители и ученици!

Професионална гимназия по туризъм.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини