От х:

Днес в x:

Инж. Хасан Азис подари на малчуганите от детска градина „Вяра, Надежда и Любов“ 3D рисунка с пингвини

 Децата на детска градина „Вяра, Надежда и Любов“ гр. Кърджали се радваха на двоен празник. Откриха новата учебна година – 2017/2018 година, както и се похвалиха с най – новата придобивка – 3Д рисунка с пингвини. Aвтор е младата турска художничка Ейлем Чалъшкан от Къркларели.

За да споделят тази тяхна радост сред тях бяха инж. Хасан Азис – Кмет на община Кърджали, зам. – кметовете на община Кърджали Веселина Тихомирова и Мюмюн Али, както и гости община Къркларери, Турция, водени от зам. – кмета Мехмед Гизер.

Кметът на общината инж. Хасан Азис каза, че това е първата детска градина в страната, която може да се похвали с подобен реализиран проект.

Директорката на детска градина „ Вяра, Надежда и Любов“ сподели, че колектива на детската градина са горди и щастливи, от това, че тази учебна година за разлика от предишните, децата ще бъдат обучавани и възпитавани при много добри условия, защото с 3Д рисунката с пингвини детската градина придоби съвсем друг облик и, че няма нищо по-хубаво от това да видиш щастливи деца. Когато те са щастливи – ние и техните родители, също сме щастливи каза тя.

Лично от свое име, от името на колектива на детската градина, от името на Обществения съвет към детската градина, родители и деца директорката Невин Камбер благодари на Кмета на Община Кърджали – инж. Х. Азис за неговите постоянни грижи към детската градина, за да създаде най-добри условия за обучение и възпитание на нашите деца.

Кърджали бг вести.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини