От х:

Днес в x:

Със 7 нови паралелки започна учебната година в Гимназията по туризъм

Изображение 1 от 6

    С общо 7 новоприети паралелки осмокласници и деветокласници стартира новата учебна година в Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“. С „Добре дошли“ ги посрещна цялото училище, а директорът на гимназията Пенка Георгиева им пожела да надминат с успехите си досегашните възпитаници. Учениците на гимназията по туризъм се изявяват с уменията и знанията си и в други страни по време на ежегодните международни практики, в които участва училището, подчерта Георгиева. Тя пожела на всички ученици и учители една ползотворна, успешна и благодатна учебна година. Приветствие от името на кмета Добри Беливанов отправи главният експерт по образование в община Хасково Катя Терзиева.

    Аплодисменти и много усмивки с изпълненията си предизвикаха малките гости на тържеството от подготвителна група „Делфин“ на детска градина № 3 „Зорница“. В тържеството се включиха възпитаници на гимназията с танци. По традиция всички ученици прекрачиха прага на училището, посрещнати с пита и мед.

    Гимназията по туризъм подкрепи кампанията „Подари надежда вместо цвете“. В коридорите бяха поставени кутии за дарения за лечението на четирите деца от Хасково – Ивка, Ники, Дани и Крис. Училището ще се включи и в инициативата „Да изчистим България заедно“.

    Haskovo. net.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Пр
      Пршо
      4 -3
      15:46, 16 сеп 2017
      Българската реч в тоха е на изчезване от години! Добре че е Пенка, да ги дърпа напред!
    Последни новини