Комплекс Райски кът

Пожарникари в турнир по тенис на маса за професионалния си празник

Пожарникари от Хасково и техни приятели се включиха в турнир по тенис на маса по повод предстоящия си професионален празник – 14 септември. В игрите в зала „Спартак“ освен служителите на МВР, се включиха деца и военослужещи. Захвърлили униформа и загърбили шлангове и служебния си дълг по потушаване на стихии, хасковските огнеборци взеха хилки и се раздаваха в спортната зала. Целта на всички беше една – победа и превъзходство над противника си, което не е необходимо да се прилага при гасенето на пожари.

В турнира за огнеборци се включи и първата ракета от любителския турнир по тенис на маса Пламен Делчев, както и началникът на група „Пожарогасене и спасителна дейност” инспектор Мирослав Сариев.

Резултатите от турнира ще станат ясни по-късно, а за първенците са предвидени и грамоти.

За първа година в програмата за професионалния празник на пожарникарите е включено състезание по тенис на маса. „Идеята е да покажем физически качества, каквито трябва да притежава всеки един от нас, за да се справя със служебните си задължения“, обясни инспектор Сариев.

От противопожарната служба заявиха, че ще участват в състезанията по различни видове спорт за инициативата „Събери отбора за каузата...“, която се организира в подкрепа за 4 деца в нужда – Ники, Дани, Крис и Ивка.

Haskovo.net


2 Коментара

Хороскоп за 25.06.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини