От х:

Днес в x:

Председатели на Общински съвети разгледаха забележителностите на Димитровград

    Разходка из забележителностите на Димитровград направиха по време на визитата си в града председатели на Общински съвети от страната. Те са тук за участие в заседание на Националната асоциация на председателите на ОбС. То започна по обяд в зала "Гросето".

    "Преди дни празнувахме 70 години Димитровград. Можете да видите града ни украсен и подновяващ се с ремонтите в центъра. Надявам се времето, прекарано тук да остави във вас едни прекрасни спомени", заяви в началото на срещата председателят на ОбС -Димитровград Гергана Кръстева.

    Към гостите от местните парламенти се обърна и кметът Иво Димов. Той сподели, че като бивш председател на ОбС и настоящ кмет си дава сметка, че Общинските съвети и администрациите трябва да работят заедно и ръка за ръка, за да постигат нужните резултати.

    Дано предстоя ви тук, освен интересен, бъде и ползотворен с необходимите решения, заяви Димов. И изрази надежда, че сред тях са и становище за промените при таксите за битови отпадъци. Тема, която според Димов ще предизвика дебати и брожения в предстоящите месеци.

    От името на Националната асоциацията за поканата да бъдат в Димитровград благодари председателят й Красимира Германова.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини