От х:

Днес в x:

Кметът инж. Хасан Азис ще кара джет по Водното огледало

Изображение 1 от 4

    Кметът инж. Хасан Азис ще кара джет по Водното огледало, стана ясно вчера вечерта по време на гонките с джетове. За първи път Кърджали, извънморски град, е домакин на кръг от Републиканския шампионат по джет ски. Това първенство се провежда за шести път в страната. 

    Снощи се състоя драг състезание с джетове на дистанция от 400 метра. Кърджалийци видяха и гвоздея на програмата - Дани лазерно шоу със звук и светлина - светлинни проекции върху хората, Водното огледало и блоковете наоколо, които създадоха усещането за цветен спектакъл.

    След това се проведе и шоу с флайт бордове, при което участниците се издигаха над водата благодарение на силна струя вода, огряна от светлини и правеха фигури във въздуха, като плавно пак се потапяха.

    Днес сутринта от 10 часа започва паралелният слалом. Тогава се очаква да се включи и кметът инж. Хасан Азис. Следобед е награждаването.

    Организатори на кръга от Републиканския шампионат са местният клуб "Кинекс Рейсин" и "4х4 Адвенчър" съвместно с община Кърджали.

    Гонките се провеждат във Водното огледало, мястото за наблюдение е близо до трасето за офроуд пистата. Под Въжения мост са поставени табели, сочещи пътя.

    Радка ПЕТКОВА

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини