От х:

Днес в x:

Набират актьорски таланти в Димитровград

Театрална школа "Апропо" към Детски и младежки център набира нови попълнения. Кастингът за млади таланти ще се проведе на 5 октомври в Културен дом "Химик". Право да участват имат всички деца и младежи, без възрастово ограничение, в две категории - до 8 клас и след 8 крас. По време на кастинга участниците могат да се представят с един виц, стихотворение, песен или скеч.

Ще има един кръг на явяване, като по преценка на  комисията някои от участниците могат да бъдат повикани и втори път. Оценяващите ще следят за артистичност, талант, сценично присъствие, дикция, като всеки член на комисията дава своята оценка „да” или „не” за кандидата. Онези, получили крайна оценка „да”, ще имат възможност да се включат в трупата на Театрална школа „Апропо” и да участват в бъдещите пиеси, проекти и спектакли на школата. Част от дейностите включват обучение в сферата на театралното и сценично изкуство.

Записването за участие в кастинга става чрез попълване на заявление или на e-mail: kastingapropo@abv.bg . Краен срок за записване: до 14:00ч. на 05.10.2017г. За повече информация - телефон 0884 03 75 51.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини