От х:

Днес в x:

Гъмзата, Бобан Здравкович и "Сигнал" с концерти в парк "Лаута"

Изображение 1 от 2

    Фестивалът на балканската скара "Plovdiv Mezi", който започна вчера, предлага на посетителите музика, скара, бира, състезания, награди и добро настроение и всичко това на едно място - на сцената, поляните и алеите на парк "Лаута"

    Най-големите кулинарни майстори и едни от най-добрите български и балкански изпълнители като Гъмзата и Виво Монтана, Бобан Здравкович и Йорданис Агапитос, Дарко Филипович и Душица Грабович, групите "Сигнал" и "Хоризонт" ще забавляват любителите на хубавата музика и балканската скара до 10 септември, включително.

    Всеки посетител със сигурност ще открие нещо по свой вкус, сигурни са организаторите, тъй като са предвидили множество забавни състезания, турнири по табла, белот, туистър, биърпонг, състезания по надяждане с люти чушки и кебапчета. Всички те са с вход свободен, като естествено са осигурени и награди. За децата е предвидена целодневна безплатна детска анимация, гимнастика, лунапарк, разнообразни сладки изкушения, приготвени на място. Всеки ден програмата ще започва в 10 часа и ще продължава до 22 часа.

    Ето и акцентите на вечерните концерти:

    7 септември - Гъмзата и "Виво Монтана"

    8 септември - Бобан Здравкович и Йорданис Агапитос

    9 сепетмври - Дарко Филипович и Душица Грабович

    10 септември - групите "Сигнал" и "Хоризонт"

    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини