От х:

Днес в x:

Анджелина Джоли и Брад Пит се събраха?

Те са влюбени все още и макар да им е трудно да бъдат заедно, съзнателно ще подновят отношенията си, твърдят редица западни медии. Няма официално съобщение, въпреки това, от холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит.

Преди ден Джоли представи новия си филм First They Killed My Father в Колорадо, като беше придружена от шестте си деца, но без присъствието на баща им.

Според информацията, която се разпространи мълниеносно през уикенда, Брад и Анджелина са имали поредица от срещи със семеен терапевт, като след последната са разбрали, че все още се обичат.

Джоли се раздели със съпруга си, като го обвини в злоупотреба с алкохоли лошо отношение към децата им. След конфликт между Пит и Мадокс на борда на частния им самолет, актрисата  поиска развод. 

Преди няколко седмици обаче двойката е имала много емоционална среща, на която се пролели много сълзи. Двамата осъзнали, че може да им е трудно да живеят заедно, но още по-мъчително за тях е да са разделени. Това казва журналистът-биограф на звездното семейство Иън Халперин, цитиран от Daily Mail. Пит е направил първата крачка, след което двамата са се хвърлили в обятията си.

"Те все още няма да живеят заедно, обаче все още са влюбени един в друг", твърди Халперин. 

Помирението не означава, че разводът, който е в ход, няма да бъде финализиран.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини