От х:

Днес в x:

Кметът Добри Беливанов посети обновената детска градина „Слънце“

    Днес е първият ден, в който децата от ОДЗ “Слънце“ са в обновената сграда на детската градина. Ремонтът е по Оперативна програма „Региони в растеж“. Кметът Добри Беливанов разгледа обновените изцяло занимални и спални помещения. Те са обзаведени с нови мебели, закупени със средства от общинския бюджет.

    Децата пробваха с любопитство новите съоръжения за игра в преобразения двор.

    Сградата на ОДЗ „Слънце“ е първата, изцяло завършена от общо осемте сгради на четирите ОДЗ-та, които се ремонтират по програмата, заедно със сградите на две училища. Средствата за обновяването на образователната инфраструктура са над 17 млн. лева.

    Вече завършиха ремонтите в училищата. На 8 септември е официалното откриване на обновената сграда на ОУ "Шандор Петьофи". На различен етап са ремонтите в детските градини. Директорът на градината Анна Йорданова заяви, че има уверението и вярва на строителите, че ремонтът на втората сграда на ОДЗ “Слънце“ ще бъде завършен до края на септември.

    „Надявам се да успеем да направим така, че всички детски градини и училища в града да изглеждат така“, каза кметът Добри Беливанов.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Ма
      МАЙКА
      10 -2
      16:14, 1 сеп 2017
      А сграда Незабравка на улица Добруджа към ОДЗ "Зорница" кога ще бъде ремонтирана? Ремонта трябваше да започне в началото на лятото, тази сграда е и със старата дървена дограма. Моля, господа журналистите да направят проверка по случая.
      • Др
        Друга майка
        3 -1
        23:36, 1 сеп 2017
        Точно така. От много време се обещава, че съвсем скоро ще се прави голям ремонт... а минаха 1-2 години - ремонт няма. В градината ремонт сигурно не е правен откакто е построена- дограмите са 30 годишни. Всички родители плащаме еднакви такси, не е редно да се дават такива огромни суми за 2-3 градини, а в останалите да не се прави нищо.
    • 2
      Ох
      Ох!
      14 -8
      16:16, 1 сеп 2017
      Тая Ана директорката ще се пръсне. А статията си е направо подлизурство от най-висша форма.
    • 3
      E-
      E-HOOOO.......
      5 -10
      16:50, 1 сеп 2017
      Дг,,зорница,,и сграда ,,Незабравка,, ще бъдат прев... Виж коментара
    • 4
      То
      том сойер
      11 -5
      20:18, 1 сеп 2017
      За ррадост на гражданите Дядо Добри се появи пространството както винаги с РЯЗАНЕ на ЛЕНТИЧИ и откриване на обекти специфична за него работа Ами той това знае и това гледа от по големите гербаджии Бойко и Цецо които винаги имат в готовност винаги НОЖИЦИ в джоба си
    • 5
      Лу
      Луна
      8 -6
      21:19, 1 сеп 2017
      Нещо рано ми се струва Дядо Мраз да посещава децата от детската градина...
    • 6
      Сл
      Слънце
      15 -6
      21:46, 1 сеп 2017
      Ех, какви хора сте? Вижте обстановката, където ще бъдат възпитани нашите деца. Похвалете директорката, че успя да организира откриването, че децата са доволни и щастливи. Само злоба изливате тук без да видите доброто! Кмета такъв, кмета инакъв без да има връзка с темата! Разбира се господин Беливанов ще открива! Браво на екипа на ДГ "Слънце" и нека детските очички винаги да греят като слънце!
    • 7
      Та
      Татко
      9 0
      01:00, 2 сеп 2017
      То хубаво направено... ама как и от кой някой пита ли, а?
    • 8
      Ма
      Майка
      3 -1
      13:02, 2 сеп 2017
      Тоя бик иска и до го похвалим ли?????

    Случаен виц

    Последни новини