От х:

Днес в x:

Ето какво предпочитат мъжете и жените в секса

Романтичното или любовно поведение е най-често посочвано като привлекателно както от мъжете, така и от жените, констатира ново изследване на сексуалните предпочитания, публикувано в Plos One

Обратно на стереотипите, когато се стигне до секс и мъжете, и жените оценят високо целувките, прегръдките, любовните думи и романтичната обстановка.

Ново изследване показва по-голямо разнообразие в сексуалните практики, отколкото предишни изследвания на половия живот. Участниците в интернет базирано допитване са отговорили на множество въпроси относно сексуалния си опит в рамките на целия им живот и в последно време. В анкетата участвали над 2000 души - 975 мъже и1046 жени, от САЩ, като изследователите никога не са имали достъп до личните им данни. В рамките на 12-15 минути те са отговоряли на въпроси относно личния си опит и над 50 техники или практики на сексуално поведение.

Повечето анкетирани са имали през живота си (> 80%) мастурбация, вагинален секс и орален секс.
Анален секс са правили 43% от мъжете (проникване) и 37% от жените (приемане).

Най-разпространеното сексуално поведение :
 - носене на секси бельо  (75% жени, 26% мъже),
 - изпращане / получаване на дигитални голи / полу-голи снимки (54% жени, 65% мъже),
 - четене на еротични истории (57%)
 - секс на обществено място (≥43%)
-  ролеви игри (≥22%),
-  вързване  (≥20%),
- бърз секс (≥30%),
 - гледане на еротично/ порно видео (60% жени, 82% мъже).

Участие в тройки се пробвали поне веднъж сравнително малко - 10% жени, 18% мъже, а в групов секс  или секс парти са участвали под 8%. Също така не особено често - под 8% мъжете и жените ходят на уроци по секс или семинари.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини