От х:

Днес в x:

Рецидивист задигна портмонето на жена на пл.“Свобода“ от джоба й

Познайник на полицията ограби нагло жена посред бял ден и то на пъпа на Хасково. 42- годишният рецидивист нападнал 66-годишната жена, докато тя си почивала на една от пейките в парка на площад „Свобода”.

Преди да я преджоби злосторникът с нечисти намерения седнал в близост до нея, след което бръкнал в джоба на дрехата й. Отмъкнал личните документи и 2 лева на ошашавената жена. След като завикала за помощ нападателят бил спрян от двама минувачи. Тогава той върнал откраднатите вещи и успял да избяга. След подадения сигнал е установен и задържан от хасковските полицаи. Задържан е до 24-часа по образуваното досъдебно производство. 

За кражба на черни и цветни метали в ареста попаднаха и двама хасковлии и мъж от Карджали, на възраст 31г, 27г и 21г. Арестите им  са за кражба на  1400 кг медни отпадъци на стойност 12000 лева от склад на фирма, намираща се в дере на хасковския квартал „Република”. След задържането им по досъдебното производство, тримата познайници на полицията са направили самопризнания за деянието си.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ни
    Николай Георгиев
    8 -2
    11:57, 28 авг 2017
    "... двама хасковлии и мъж от Карджали..."
    Карджали? Верно?
Последни новини