От х:

Днес в x:

Ровър засече Фолксваген на кръстовище на Кърджалийска

Изображение 1 от 4

    Джип Ленд Ровър засече Фолксваген със старозагорска регистрация на кръстовището на бул. „Освобождение” (Кърджалийска) и бул. „Илинден” в Хасково. Инцидентът стана малко след 12 часа днес.

    По първоначална информация Ровърът се движил в посока центъра на града. На зелена светлина на светофара тръгнал да прави ляв завой на кръстовището, но в този момент засякъл пътя на Фолксвагена, който се движил направо в посока Кърджали, също на зелен светофар. В този момент последвал сблъсък между двата автомобила. Ровърът е смачкан отдясно, а Пасатът е с разбита предница. Инцидентът се размина без пострадали хора.

    На мястото на катастрофата пристигнаха полицаи, които трябва да изяснят и точната причина за удара.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Чо
      Чобанина
      20 -2
      14:19, 26 авг 2017
      Това кръстовище трябва да бъде подсилено с катаджия, защото шофьорите масово нарушават правилата. Доста от кауните при ЛЯВ завой идващи от Илинден и завиващи по посока нагоре към изхода на града не дават предимство на движещите се направо от парка "Езерата" напред по Илинден в източна посока. КАТ Хасково трябва допълнително да укажат на шофьорите недоучили правилника, че при ЛЯВ завой се дава предимство на движещете се направо, както в случая е станала и въпросната катастрофа. Сигурно ще се повторя, но в нашия град има доста прости кауни шофьори, които плачат за глоби и наказания, тъй като масово правят груби нарушения !
      • Ка
        Кауни бол
        8 0
        15:02, 26 авг 2017
        Чобански, при все, че съм съгласен с написаното, прочети статията и разгледай снимките!
      • Чо
        Чобанина
        8 0
        15:05, 26 авг 2017
        Катастрофата е на обратната страна, знам, просто преупреждавам, че аналогична може да стане и на другия край. Снимките ги знам наизуст щото живея на крачка от там градски !
      • Пр
        Преди години
        4 -2
        20:44, 26 авг 2017
        бях попаднал в ситуация на същото място и се оказа,че по пътя от "Езерата" си е абсолютно без предимство.Не би трябвало да е така ама...
      • Жо
        Жоро
        6 0
        23:45, 26 авг 2017
        Преди седмица се опитах да мина на зелено от езерата направо по Илинден, но завиващите на ляво към изхода на града не ми дадоха предимство, опитах с клаксон, но никой не ме отрази и ме гледаха с недоумение къде вървя и защо свиря. След като се изтегиха всичките 3 коли на левия завой успях да мина. Крайно време е за камера и полиция и да има глоби!
      • Чо
        Чобанина
        6 0
        07:54, 27 авг 2017
        До колегата, който мисли, че пътя от Езерата е без предимство - Градски - това също е булевард Илинден. Булевард, а не улица, демек и двата пътя са Илинден, само дето реката ги разделя. Така, че идващият от Езерата е с предимство пред завиващите наляво, много от които мислят като тебе и не знаят какво е булевард. Айде със здраве и си опресни познанията :)
    • 2
      Би
      биволь
      7 -1
      17:52, 26 авг 2017
      Яко скука е в този град.... Някой левак поне да се блъсне в друг, та да има какво да се пише... И Дядото го няма да ни разсмива с лъжите си... Скука, скука!
    • 3
      За
      Запознат
      3 0
      12:02, 27 авг 2017
      Чобанина е абсолютно прав във всичките си коментари. Минавам през кръстовището многократно. Относно първия му коментар: Освен че, цитирам, "кауните при ЛЯВ завой идващи от Илинден и завиващи по посока нагоре към изхода на града не дават предимство на движещите се направо от парка "Езерата" напред по Илинден в източна посока" следва да добавим, че кауните нямат и никаква видимост за идващите с предимство автомобили поради застрояването над канала. Вчера, както всеки път, на зелен светофар в същата посока на движение спрях да пропусна автомобилите с предимство и явно изнервих шофьор на счупено беемвенце зад мен - бързаше да нарушава правилата.
      • Чо
        Чобанина
        0 0
        21:13, 27 авг 2017
        Ей разбран си градски, значи катаджиите трябва да осигурят средства за безопасност и видимост

    Случаен виц

    Последни новини