От х:

Днес в x:

Столичанин пита прокуратурата: Инвалид ли е Елен Колева?

Изображение 1 от 2

    През последните месеци Елен Колева се скри от широката публика, но явно ще й се наложи да отговаря на неудобни въпроси.

    Инвалид ли е актрисата и извършила ли е документна измама?

    Столичанинът Димитър Момчев е изпратил сигнал до заместник-кмета по направление "Финанси и стопанска дейност" в Столична община Дончо Барбалов, Софийската градска прокуратура и икономическа полиция. В него той обяснява, че е купил автомобил от Елен.

    "Натъкнах се на документ 7207006771/17.08.2017 г., издаден от Ирена Петрова, служител в отдел ОП "Изгрев", София. Когато попитах какво гласи чл. 58, ал. 1, т. 4 от ЗМДТ, на чието основание не се дължи данък за МПС разбрах, че той се отнася за лица с намалена трудоспособност. Наблюдавал съм публични изяви на Елен Колева, в които тя демонстрира пластичност и работоспособност. Тъй като е видно, че тя не е инвалид, то това е документно престъпление", категоричен е Момчев.

    Той е приложил към сигнала и фотокопие на документа, който показва, че Колева не плаща данък за колата си.

    Източник: dnes.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ив
      Иван
      1 0
      12:03, 12 яну 2018
      Takива документи за инвалидност се издават от Болнитцата в гр,Първомай обл,Пловдив срещу 2000,3000лв в с,Православен ,Бяла река ,Езерово Воден полувината от селата са с инвалидна пенсия но те неса инвалиди а работоспособни в с,Езерово има п4елар МИТКО гледа 35,40кошера п4ели наплное здрав и с инвалидна пенсия Тен4о автомонтийор и той е с инвалидна пенсия НИЯМАЛИ КОЙ ДА СПРЕ ТЕЗИ ИЗМАМНИТЦИ С ИНВАЛИДНИ ПЕНСИИ исе похвалят в кръ4мите 4е живеят като царе Бойко Борисов давал инвалидна пенсия в с,Езерово са към 20сетина са инвалидни пенсия срещу заплащатане взимат
    Последни новини