От х:

Днес в x:

74-годишен с Опел влезе в насрещното на кръгово и помля Мерцедес

    74-годишният Расим влезе в насрещното на пътния възел в “Орфей” на пътя за Димитровград и се заби в Мерцедес. Инцидентът стана днес около 10 часа. Няма пострадали при катастрофата.

    Зад волана на Мерцедеса бил Асен от Ябълково, който отивал до болницата, където днес трябвало да оперират майка му. В колата била и съпругата му. “Добре поне, че не взех детето”, каза Асен. Той обясни, че идвал от димитровградския път, завил по кръговото и поел надолу по бул. “Васил Левски” към болницата. Изневиделица отляво го връхлетял Опелът, който го блъснал в задната част, завъртял колата обратно и забил задницата й в електрическия стълб край пътя.

    Расим идвал по бул. “Васил Левски”, но вместо да продължи по кръговото, завил наляво в насрещното и ударил нищо неподозиращия Асен, който го мернал в последния момент само с периферното зрение.

    “Карах бавничко. Обърках се”, каза възрастният шофьор, който беше доста притеснен.

    “Купих Мерцедеса само преди две седмици, още не съм му се порадвал. Седем хиляди лева отидоха”, тюхкаше се Асен, докато оглеждаше щетите по автомобила си.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Dh
      dhjeha
      52 -5
      11:23, 23 авг 2017
      Е на дядо Расим синовете - всеизвесните с марката Диамонд ще платят щетите на невиния човек с мерцедеса. Трябва да има ограничение на възрастта за шофиране - на 75 години ревлексите им са много забавени и както се вижда се бъркат и влизат в насрещното.
      • Ьн
        ЬНУАК
        12 -7
        14:19, 23 авг 2017
        "реВлексите" .. ?!?!? Брях ... що тва бре джанъм ? Иде ли съ, пий ли съ .... ? Тц тц тц ....
    • 2
      Че
      Четящ
      27 -5
      11:53, 23 авг 2017
      Не може от единични случаи да се съди за всички-а заради младите шофиращи с бясна скорост да се отнемат книжките на всички младежи ли?
    • 3
      Ха
      Хасково
      46 -1
      11:58, 23 авг 2017
      На дядо Расим не му е за първи път.През 2013 удари и нас.Явно не се е отказал да троши чуждите коли с безотговорността си да шофира.
      • Ку
        курти
        21 -3
        15:39, 23 авг 2017
        Рано или късно дядо Расимчо ще натресе някой ниско прелитащ гастарбайтер или пиян анадолски тираджия и това ще сложи край на шофьорската му кариера.
    • 4
      Бг
      бг
      17 -2
      18:22, 23 авг 2017
      Дядо Расим е фен ба БМВ от шапката му личи според мен нарочно удари Мерцедеса :Д
    • 5
      Ад
      Адвокат
      13 0
      21:45, 23 авг 2017
      При тези обяснения на дядо Расим трябва вече завинаги да му се отнеме книжката, за да не стане по-голяма беда! Явно вече не може да преценя! И за него ще е по-добре да спре да кара...
    Последни новини