От х:

Днес в x:

Бивш кмет получава званието "Почетен гражданин" на 2 септември

За 2 септември от 18:00 часа в зала "Гросето" е насрочена тържествената сесия на Общински съвет-Димитровград по повод 70-годишнината на града. На нея със званието "Почетен гражданин" ще бъде удостоен бившият кмет на Димитровград от времето на социализма Христо Шишков. Димитровградските съветници приеха решение за това на редовно заседание, проведено на 29 юни.

В дневния ред на тържественото заседание на 2 септеммври са предвидено още слова на председателя на ОбС Гергана Кръстева, на кмета Иво Димов, както и на председателите на сесийни групи. Думата ще вземат и представители на гостуващите за 70-годишнината на Димитровград делегации.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Би
    Бивш
    17 -3
    14:27, 21 авг 2017
    Кмет и бивш партиен секретар издигнат на пиедестал от един лъжльо. Какво да кажем за общинските съветници които гласуват каквото им каже лъжльото. Общинският председател също е безгласна буква. Тя също е свикнала каквото кажат още от времето на НДСВ. От много цвят си избраха, червения! А вилата кой му построи. Сигурно ще извади фактура за нея. Тогавашния и сегашния си приличат по много неща. За това се харесаха!
  • 2
    Ни
    Николай
    4 -8
    22:18, 21 авг 2017
    Стига с тая злоба.Хайде да спрем с платените комен... Виж коментара
  • 3
    Об
    Обективен
    9 -2
    11:01, 22 авг 2017
    Иво Димов е лъжец и крадец - това един ден ще излезе наяве, по-посредствен кмет този град никога не е имал в цялата си история. Виждате какви пари се крадат за ненужния ремонт на центъра, докато свестните хора напускат града ни. Край Иво останаха само долнопробни лизачи, този пич е на път съвсем да загуби връзката с реалността, абсолютно се е главозамаял селякът му със селяк. Днес е триумфът на нищожествата за жалост.....................
  • 4
    Би
    Бивш
    6 -1
    15:38, 22 авг 2017
    Николайчо, щом като си толкова доблестен, напиши си фамилията и ще видим кой си и колко си платен! Не се крий зад името, с това име са много. Сигурно си много близко до обкръжението на лъжльото. Напиши си фамилията и ще видим кой е платения. Ние си гледаме родителите, а ти май си скаран и разкаран, чак в Пловдив. Крадете и сега , ама не мойте така....стига с тая злоба. Предатели сте вие и нямате срам и свян пред нищо. Познаваме добре събитията които са ставали в Димитровград, така, че научи правописа!
  • 5
    Ха
    Харесаха се
    7 0
    09:09, 23 авг 2017
    Сегашният кмет и почетния много си приличат. Сега се измисли никому ненужен обект за 5 мил. лева, за да може да се краде. Бул. " България" беше изцяло ремонтиран през 1982г. Всяка сутрин с кола от БКС бяха карани работници да строят вилата на този бивш кмет и партиен секретар. По това време са се отклонявали коли и работна сила за построяването на лични цели и се забавяло построяването на обекта и което в ущърб на гражданите. Хората трябва да знаят колко е достоен за това високо звание този бивш кмет. Сегашният по нищо не му отстъпва. Маниерите са едни и същи. Благи са и думите един към друг. Но краденото си остава. Мислим, че за почетен гражданин трябва да бъде избиран човек който е допринесъл много за изграждането на града, работил за неговото популяризиране и човек с качества. Не може един тройкаджия от Минния техникум, излъгал за дипломата си да налага критериите за номиниране пред некачественния общински съвет, които гласуват по заповед!
Последни новини