От х:

Днес в x:

Читател: Кога най-после ще има тротоар на ул. "Дружба“?

Кога смята общината да направи тротоар на ул. „Дружба“, пита наш читател в писмо на редакционната поща. Той е изпратил и снимка на мястото.

На двайсетина метра по-надолу има детска градина, движението оттук е доста интензивно, а няма откъде да се мине, пише в писмото.

Нашият читател обясни, потърсен от репортер на Haskovo.net, че дори чистачите от „Екопрогрес“ не чистели мястото, защото „нямало тротоар“.

„Беше обрасло с бурени и пълно с боклуци. Днес го изчистих, но за съжаление се сетих да снимам едва след това“, признава подателят на сигнала.

„Участъкът не е много голям, дълъг е 15-20 метра. Няма да е нито скъпо, нито трудно да се направи“, допълва читателят, който предпочете да се публикува името му.

От община Хасково заявиха, че препращат сигнала до шефа на „Екопрогрес“, за да вземе мерки.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    22
    2222
    14 -1
    13:54, 17 авг 2017
    А по ул.Родопи,кога ще направите тротоарите,кога ще махните колите от тротоарите...
  • 2
    За
    Запознат
    8 -1
    14:19, 17 авг 2017
    Някой ще се сети ли стълбите на спирките на Северна индустриална зона? Там се намират толкова много гореми предприятия като "Астика", БМК, Хлебозавод"Тракия", Завод "Стил"!!!Задава ли си въпроса някой от институциите отговарящи за състоянието на тези стълби, които не са стълби, а арматурни пръчки стърчат само. ще се изпотрепят хората докато се прибират от работа. Не може човек да се добере до спирката.Трагедия голяма!!! Не зная до къде да се отнесе този въпрос, но това от много десетилетия- може би от 30 години не е ремонтирано.Ако имате нещастието да дойдете в тази Северна зона ще се натъкнете на гореизложеното.А може би трябва да се сезират "Господари на ефира" и те да разчоплят въпроса: Кой отговаря за стълбите и подлеза на зоната!!!
    • :)
      :)
      0 0
      17:16, 17 авг 2017
      то и знаци няма там
  • 3
    За
    запознат
    3 -2
    20:45, 17 авг 2017
    Тоя читател да не би да си мисли, ако изобщо може да мисли, че там, на кръстовището с ул."Преображение" , което умишлено не е снимано, е личният му паркинг, който общината трябва да му направи? И няма нужда да пита редакционната Ви поща, да отиде да попита в общината.
Последни новини