От х:

Днес в x:

Бареков сезира прокуратурата и НАП за корупция, укриване на доходи и пране на пари от Анна Цолова, готви сигнали и за Антон Хекимян и Виктор Николаев

    Новината съобщи лично Николай Бареков във фейсбук профила си. Ето какво пише евродепутатът: "Днес група граждани, събрани за отпор срещу корупцията и наглостта в медиите, водени от мен, подадохме сигнал в Главна прокуратура и НАП за корупционни практики, укриване на доходи и пране на пари чрез закупуване на луксозни имоти от лицето Анна Цолова, понастоящем водеща на сутрешен блок в Нова ТВ. Подготвяме и ще подадем до дни такива сигнали и за водещите Антон Хекимян, БТВ, неговия продуцент Анна Тодорова и Виктор Николаев от Нова ТВ.

    Нека прокуратурата провери основателните подозрения в обществото и фактите и обстоятелствата, които ние предоставяме, и да отговорят на въпроса на какво се дължат драстичните разминавания между официални доходи и притежаваното от телевизионната водеща имущество.

    Считам, че изложеното дава достатъчно основание за извършване на проверка на Цолова за доказване произхода на средствата, с които е закупила баровския си дом в елитния столичен квартал "Драгалевци", чиято общата стойност надхвърля 400 хил. лв - сума, която е напълно непосилна за над 90 на сто от българските семейства, повечето от които живеят с под 1000 лв. на месец."

    Източник: asenovgrad.net

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Мо
      Може ли
      9 0
      12:10, 11 авг 2017
      МММмммм дааааааа..... така е, това е да си журналист в БГ. Ана Салич не е изключение, но както и да е.
      • Ма
        МАНГО
        1 0
        19:07, 12 авг 2017
        А Бюрека кой ще го провери?
    Последни новини