От х:

Днес в x:

Акцията в Болярово прибра хероин, синтетична дрога и трева

Голямо количество дрога - синтетична, трева и хероин, е прибрано при вчерашната акция  на полицията в кв. Болярово. Както Haskovo.net съобщи, при нея на пътя между квартала в посока центъра на града беше спрян за проверка лек автомобил Опел Корса, който по-късно беше претърсен щателно.

 В колата са открити в отделни кутии и пликове общо 54 хапчета амфетамин, 19 топчета  марихуана, обвити в алуминиево фолио и кутия от цигари с около 5 гр. бяло прахообразно вещество, за което притежателят му - 20-годишен боляровец, е признал пред полицията, че е кокаин. При последвала проверка в дома на младия мъж са открити две торби със суха листна маса, около 300 гр. марихуана и полиетиленов  плик с 14 бучки, бяло прахообразно вещество, отново кокаин, около 25 гр.

По случая е образувано бързо производство по описа на РУ-Хасково, по чл.354 а от НК. Лицето е задържано до 24 часа. Работата по случая продължава. 

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Го
    гост
    22 -2
    14:03, 11 авг 2017
    Ей, Вие всички дилъри, разпространители, дистрибутори и т.н. на ДРОГА НА ЕДРО И ДРЕБНО много са хубави лесните пари - хем лесни, хем много, хем хубаво се харчат....... Айде хванете се на работа и поддържайте добър стандарт на живот на една заплата .......
    • Gh
      ghost
      1 0
      11:37, 12 авг 2017
      Пич, момчето най-вероятно се е хващал на работа и е разбрал, че няма смисъл да се бъхти за без пари... твоят пост само доказва, че в тази държава не е възможно да си честен и да оцелееш. Пък що се отнася до тия ЛЕСНИ пари, не вярвам да му е много лесно в момента.
  • 2
    Ах
    ахахахах
    13 0
    15:28, 11 авг 2017
    човека си е спретнал подвижен кофи шоп не го интересува нищо а у тях склада евала кухендър
  • 3
    Jo
    Joker
    4 0
    00:27, 13 авг 2017
    За да бачкаш честен труд се иска ***,а да си дилър,крадец или мошенник се иска да си тъп!!!!Стига сте възхвалявали или подръжавали на тези тъпичи!!!Рано или късно всичко си идва на място!!!!

Още новини

Последни новини