От х:

Днес в x:

Паркингът до зеленчуков пазар - с чип карти от днес

Със система с чип карти от днес ще работи общинския паркинг, намиращ се зад ресторант "Москва" до Зеленчуков пазар в Димитровград. Той е окончателно завършен, информират днес от администрацията. Първите 30 минути престои са безплатни, след тях таксата е 1 лв. на час.

На мястото за паркиране има осигурен достъп за инвалиди, като безплатния престой за тях е в рамките на 2 часа. Търговците, които имат маси на тържището ще могат да го ползват на преференциална месечна такса от 36 лв., напомнят от Общината. Работното време на паркинга е от 7:00 до 19:00 часа в дните от понеделник до петък.

Припомняме, че паркингът бе ремонтиран през пролетта. Тогава стана ясно, че ще се въведе и такса, за да се ограничи дейността на нелегалните превозвачи там. Те обаче се преместиха на мястото за паркиране до блок №9 на бул."Д.Благоев" срещу хранителния магазин.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ба
    БАЙ ОНЗИ
    3 0
    20:14, 11 авг 2017
    Най - после ще се ограничи струпването на толкова индийци в центъра на града. Добро решение!
  • 2
    Пе
    Пенко
    6 0
    22:09, 11 авг 2017
    Ха дано,ама на дали.Няма отърване от тази напаст.Те сега се събират на тротоара до хранителния магазин.Как ще ги изгонят от там не ми е ясно.Освен да ремонтират тротоара и да вдигнат нивото,че да не могат да се качват там.
Последни новини