От х:

Днес в x:

„Арда” ще има най-силната детско-юношеска школа в Южна България,привлича футболна академия

    „Арда”-Кърджали ще има най силната детско-юношеска школа в Южна България,привличайки футболната академия „Арда 1924”.Спортният директор на футболният клуб Емил Кременлиев се е запознал с президента на академията Альоша Синабов и опипва почвата са обединение.Той е предложил да се работи съвместно.Кременлиев отчита силата на талантите на децата от „Арда 1924”,сподели той пред Радио Кърджали.Кременлиев е категоричен,че освен от Кърджали ще бъдат привличани деца и юноши от Ардино и Момчилград.

     За Кърджали бг вести Альоша Синабов бе откровен,че силна „Арда” е немислима без силен тил от деца и юноши.Той посочи,че е нормално спортният директор на ФК”Арда” да търси контакт с академията.На въпрос:бихте ли се обединили,Синабов не изключи такава възможност.Той посочи,че всичко зависи от това как ще приключат документалните формалности около ФК „Арда”.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ро
      Родопи
      0 0
      10:32, 11 авг 2017
      Какво значи ще привличат от Момчилград, как мислите да ги привлечете от Момчилград
    • 2
      Ра
      Рамо
      1 0
      18:03, 11 авг 2017
      Нали не им давате стадионите да тренират, затова ще ви вземат футболистите. Искра Черноочене ще е резервния състав на АРДА, щото им дават стадиона за тренировки!
    Последни новини