От х:

Днес в x:

Тежки катастрофи на пътя Пловдив-Смолян и на магистрала Тракия

Тежка катастрофа ограничи движението по пътя Пловдив-Смолян. Сигналът е получен около 9 часа тази сутрин. Според първоначалната информация, при излизане на главния път от разклона за село Златитрап, лек автомобил „Форд“ се е сблъскал с микробус „Рено”. На мястото на инцидента са пристигнали екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ. Със специализирана техника от колата е извадена 56-годишната шофьорка, която е откарана в тежко състояние в болница. Медицинска помощ е оказана и на нейна 76-годишна спътничка. Без наранявания е 37-годишният мъж, шофирал микробуса. Той е тестван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна.

До приключване на огледа на местопроизшествието движението на превозни средства в района е ограничено. Служители на сектор „Пътна полиция“ регулират трафика. Причините и обстоятелствата около пътния инцидент се изясняват.

По-рано тази сутрин, около 7.40 часа тежка катастрофа  отне живота на младе мъж при 281 км на автомагистрала „Тракия“ в посока София. По първоначални данни, лек автомобил „Мерцедес“ е излязъл извън пътното платно и се е преобърнал в канавката. На място е загинал млад мъж, пътувал в автомобила. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини