От х:

Днес в x:

Пет немски производители на автомобили в съда в САЩ

Жалба срещу пет немски производители на автомобили е внесена в съда в САЩ. В нея се твърди, че има тайни споразумения, които обогатяват производителите на автомобили, като същевременно потискат иновациите и мамят потребителите и правителствените регулатори.

Keller Rohrback L.L.P.  е водещата фирма за защита на потребителите, която изигра главната роля в делата за "Dieselgate" срещу Volkswagen и Fiat-Chrysler, свързани с измами с емисиите в дизеловите автомобили. Оттогава стотици засегнати потребители от цялата страна се свързали с Keller Rohrback, за да разберат какво могат да направят, за да се гарантира, че производителите на автомобили са отговорни пред потребителите. Сега Keller Rohrback възнамерява да представлява в национален мащаб лицата, които са закупили или наели автомобили, произведени от BMW, Daimler / Mercedes-Benz, Volkswagen, Audi или Porsche в САЩ след 2006 година.

В съответствие на публикации, че тези автопроизводители сключват тайни споразумения в "разработването на автомобили, разходи, доставчици и пазари", жалбата твърди, че обвиняемите са се договорили тайно да не се конкурират помежду си по отношение на някои аспекти на техните превозни средства. Регулаторите продължават да разследват предполагаемите несъответствия и потенциални тайни споразумения в немската автомобилна индустрия, твърди и публикация за Audi.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини