От х:

Днес в x:

Как почиват Путин и Тръмп (видео)

Изображение 1 от 2

    Американският президент излезе във ваканция, която сега медиите в САЩ наричат 17-дневна "работна ваканция". Стана ясно, че такава отпуска се счита за твърде дълга. Такова е заглавието на репортажа на NBC News от задрямалия град в Ню Джърси, който стана домакин на многобройните посещения на президента в неговия голф клуб през първите му шест месеца на поста. Жителите имат смесени чувства, според медията, можете да видите тук.

    Президентът Тръмп каза, че неговата 17-дневна визита на голф игрището в Ню Джърси "не е почивка". Но публикациите в социалните медии го показват в голф облекло, докато той поздравява гостите на сватба, сочи материалът на CNN.

    Ако пък ви се гледа как руският президент лови риба гол до кръста в сибирскo езеро, моля - на сайта на Кремъл в понеделник, 7 август, заради големия интерес към пътуването на Владимир Путин из Южен Сибир, е публикувана пълна версия на кадрите, разпространени от медиите по-рано в кратка 5-минутна версия. 35 снимки и 46 минути видео. 

    Тува е любимото място за риболов на Путин и правителствената служба уточнява, че при подводния риболов държавният глава е бил с маска с камера GoPro.

    Днес руските медии разпространиха и други детайли за почивката на Путин в Тува. Оказва се, че "са яли, каквото си уловят, там има много дивеч и риба"...Става дума за двата дни в Сибир, които руският президент прекарал с главите на Тува и Хакасия - Шолбан Кара-Оол и Виктор Зимин. Последният лично хвърля светлина по въпроса за менюто.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини