От х:

Днес в x:

Българинът, който тунингова суперколи

Изображение 1 от 4

    Кой би дръзнал да промени Lamborghini Huracan? Има такива едни млади, ентусиазирани и пълни с идеи хора и даже са българи. Бандата Vilner.

    Наскоро името на Атанас Вилнер нашумя покрай избирането му за дизайнер на испанската суперкола Tramontana и на хърватската компания за спортни електромобили Rimac, както тогава съобщи ВИП Комюникейшън. 

    Въпреки, че изглеждат толкова млади и енергични, бандата Vilner – Your style inside е българско дизайнерско студио с 20 годишен опит в персонализацията на автомобили. Сред ентусиастите в България и по света, ателието на Атанас Вилнер е популярно с дръзките дизайнерски решения в индивидуалните проекти и с перфектно качество на ръчната изработка при тяхната реализация. За 20-те години работа, студиото е изградило ключови партньорства със световни компании, както и собствен франчайз в китайската столица Пекин.

    Уникалният стил на Vilner и перфектното качество на ръчна изработка са познати далеч отвъд тунинг средите по цял свят.

    "Нашата работа е далеч отвъд това да направим нечия кола красива. Нещо повече, чрез нея ние преоткриваме индивидуалността на нашия клиент, неговите емоции и подчертаваме страстта, която го кара да се движи напред. Бандата на Vilner е нашият малък и изключително способен екип, който може да превърне всеки автомобил в движеща се мечта. С умения във всяка област, от която нашите клиенти биха имали нужда, бандата на Вилнер е готова да вложи най-доброто от себе си във всеки автомобилен проект, който стартира в нашето студио", споделя Наско Вилнер.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини