От х:

Днес в x:

14 °C

Мъж опита да подкупи полицаи за силна музика в Република

56-годишен мъж от Кърджали е задържан при опит за подкуп на служители от група „Общинска полиция“, съобщиха от областната дирекция на МВР в Хасково.

Нарушението е извършено по време на проверка за силна музика от жилище на ул. „Ястреб“ в хасковския кв. Република. Мъжът подхвърлил в автомобила на униформените банкнота от 20 евро, обръщайки се към тях с думите „да се почерпят“. Парите са предадени с протокол. По случая е започнато бързо производство, а нарушителя е задържан до 24 часа.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ха
    Хасковлия
    14 -13
    12:19, 3 авг 2017
    Малко е дал. Виж, ако бяха 50...
    • Ty
      tysk
      3 -2
      17:17, 3 авг 2017
      20 евро за Общинска полиция са си достатъчно, то една институция за чудо и приказ...
  • 2
    Ма
    Малко повече доверие!
    6 -1
    16:28, 3 авг 2017
    Малко повече доверие!
  • 3
    Чо
    Чобанина
    12 0
    18:17, 3 авг 2017
    Браво на момчетата от Общинска полиция, така трябва да е ! Аз съм ни голям фен и ги поздравявам .Тези циганските сватби и силната музика ни дойде до гуша от тях !
  • 4
    Ре
    Република
    3 0
    22:05, 3 авг 2017
    ИСКРЕНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА „Общинска полиция“


    ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ХАСКОВО
    НАРЕДБА
    ЗА ПОДДЪРЖАНЕ И ОПАЗВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД,
    ЧИСТОТАТА И ОБЩЕСТВЕНОТО ИМУЩЕСТВО НА
    ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ХАСКОВО
    РАЗДЕЛ
    ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

    РАЗДЕЛ ІІ

    Т8. Озвучаването с технически средства и вдиганетона шум по улици, площади, паркове и спортнисъоръжения, в жилищни и не жилищни сгради,включително храмове на религиозни общности, когато звука се чува извън сградата, за времето на цялото денонощие. Озвучаването на горепосочените места можеда бъде осъществено по повод празник или честване,след писмено разрешение от кмета на общината. /изм. сРешение №421 от 30.10.2009 г./
    Г-н КМЕТ Вие сте пряк участник в Т Е Р О Р А над съгражданите си от четирете кбартала(Възраждане Репеблика Орфей Изгрев) които имаха надежда във Вас
    Г-н Беливанов знаете ли че с подписа си тормозите около 40 000 съграждани или иначе казано пряко участвате всики божи ден от 16 до 22 часа в децибелен терор. Във времевия интервал може да не съм точен защото те ( под формата на сватба) започват котато си искат и свършват когато си искат.(със 5-минутна заря)
    Рекетъорите (Кметските наместници Аптула и Селим) цял ден стоят в кафене Хасково и набират хора от махлата да им “помагат“ .( срещу какво?- срещу благодаря разбира се!!!! ) Всъщност става впрос за уреждане на кметски потпис за узаконяване на поредния терористичен акт.
    Г-н КМЕТ разрешавате им за определена дълготрайност( колкото ми е известно 1 час)
    Питам кой следи за началото и края на „сватбата“?. Знаете ли кагато 5 или 6 човека вземат разрешение за по един час в един исъщи ден какво се получава.

    • Ре
      Република
      0 0
      22:23, 3 авг 2017
      Наредба № 6 от 26 юни 2006 г. За показателите за шум в околната среда, отчитащи степента на дискомфорт през различните части на денонощието, граничните стойности на показателите за шум в околната среда, методите за оценка на стойностите на показателите за шум и на вредните ефекти от шума върху здравето на населението

Още новини

Последни новини