От х:

Днес в x:

От Бузлуджа Нинова поиска ново правомощие за президента. Преглед на печата

Призив. 

"Монитор":

От Бузлуджа Нинова поиска ново правомощие за президента

Президентът Румен Радев да назначава ръководителя на бъдещия единен орган за разследване на корупцията по високите етажи на властта, настоя от трибуната на Историческата поляна под връх Бузлуджа председателят на БСП Корнелия Нинова.

Тя поиска в структурите на Столетницата да започне бърза дискусия по въпросите със съдебната реформа и през септември в парламента да бъде внесен проект за нов закон.

Арест. 

"Сега":

Пак задържаха Динко - този път за побой в Първомай

Динко Вълев е бил арестуван след като нападнал човек в хотел в град Първомай, област Пловдив.

Сигналът за деянието е бил депозиран на телефон 112 вчера, 28 юли, около 19 часа. Според сигнала Динко е нанесъл побой на 27-годишен мъж в хотел в град Първомай. Нападателят нанесъл няколко удара на жертвата и счупил телефона му. Побоят възникнал вследствие на спор. Пребитият 27-годишен човек е бил търговец, отседнал в хотела, съобщава bTV.

Версия. 

"Сега":

Намерили предсмъртно писмо в простреляния пловдивски бизнесмен

Предсмъртно писмо в джоба на Данаил Божилов е било намерено при повторния оглед на местопрестъплението, научил TrafficNews.bg от ръководител на пловдивската полиция. В него било записано, че основната причина за самоубийството са финансови проблеми и такива с бизнеса.

Разследващите обаче все още издирват оръжието на самоубийството.

TrafficNews.bg припомня, че в сряда 43-годишният Данаил Божилов бе намерен мъртъв от минувачи в парк Лаута. Той бе с прострелна рана в гърдите, като първоначалната версия бе убийство.

Божилов, който има соларни студия, дошъл от Дупница в Пловдив през 2012 г. и започнал дребен бизнес. През 2013 г. му откраднали колата, а през 2015 г. се оплакал в полицията за това, че апартаментът му е бил обран.

Бой. 

"Монитор":

Затворници се биха в Софийския затвор

Конфликт между лишени от свобода в Софийския затвор е прераснал във физическа саморазправа, при която има и пострадали. Сблъсъкът се е случил в петък късно следобяд, ситуацията е овладяна, съобщиха от Главна дирекция "Изпълнение на наказанията".

Сблъсъкът между затворниците е възникнал по време на техен престой на открито. На трима е била оказана медицинска помощ. Ситуацията е овладяна своевременно, а участниците във физическата саморазправа веднага са предадени на дежурен прокурор, твърдят от държавната институция.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Пе
    Пейо Делянов
    3 0
    09:59, 30 юли 2017
    ''При повторният оглед са намерили предсмъртно писмо''- тия за малоумници ли ни мислят.
  • 2
    Кр
    Кресливите призиви
    5 -2
    10:08, 30 юли 2017
    Кресливите призивите на комунистическата крадлива и лъжлива милионерка са приливане от пусто в празно. Утрепаха пенсионерите и се чудя как все още има хора, дето да вярват, че тези измамници спинозни могат да променят към по-добро живота ни,като направят нещо смислено и съществено за другите, освен за себе си. Те затова са и във властта. За да опазят натрупаното за внуци и правнуци, както и да спират реформите за да не им отнемат накраденото и да ги пратят в затвора за престъпленията към народа. Панаирите и цирковете на Курнелия Нинова не впечатляват мислещите хора. Тя затова се заобиколи с такива като Елена Йончева и разни други хрантутници крещящи като нея.
Последни новини