От х:

Днес в x:

С линейка откараха Динко в пловдивския арест

Линейка извела Динко Вълев от първомайския арест, а свидетел на случката станал журналистът Емил Кацаров. Малко преди това прокуратурата е решила да задържи Вълев за още 72 часа. Според vest.bg Динко е откаран първоначално в първомайската болница, а след това и Пловдивския следствен арест.

Срещу ловеца на бежанци  вече има повдигнати обвинения за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди и за повреждане на чуждо имущество.

По време на търговска сделка той се е скарал с мъж, счупил му телефона и извършил хулигански действия. Динко е задържан от полицаите на РУ в Първомай.  Това се случило в местен хотел.

Пострадалият, 27 годишен мъж от Поройна, подал жалба в МВР, а в събота на обед Динко Вълев се явил доброволно в районното управление. По думите на адвоката на Динко, Марин Марковски, клиентът му вече е купил нов телефон на потърпевшия.

Междувременно стана ясно, че пострадалият е оттеглил жалбата си. Той самият не е подал сигнал за инцидент и няма медицинско за причинени телесни повреди.

По думите на самия задържан, линейката е дошла защото се е спънал.

Цялата драма се е разиграла защото Динко е дошъл до Първомай от 400 км, за да купи обещан преди това камион. На място е разбрал, че такъв камион няма и реагирал бурно на измамата.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Де
    ДЕРВЕНЕЦ
    6 0
    08:27, 31 юли 2017
    А бе хора, баба марина отряза парапета точно до пешеходната пътека ,сега разбирам за какво се е борила да става съветник, затова ли гласувахме за теб бе :маринче ;?
  • 2
    Ка
    катурнат
    3 0
    16:10, 31 юли 2017
    Спънал се и дошла линейка!Гледай ти, на това му се вика БЪРЗА ПОМОЩ!Ако беше и паднал сигурно Хеликоптер щяха да му пратят!!!!!
Последни новини