16 °C

Читателка: Две хасковски коли прередиха десетина на Маказа (обновена)

Две хасковски коли – джип и черен Мерцедес най-нагло прередиха десетина коли в дълга опашка от автомобили на Маказа вчера. За това сигнализира възмутена хасковлийка Нели Б. в писмо до Haskovo.net. Тя изпраща и снимки от безобразието, правени навярно с телефон от автомобила.

Това се е случило в проливен дъжд в четвъртък, когато Нели се връщала от Гърция.

Ето и писмото й:

“На 27.07.2017 на прибиране от Гърция на граничен пункт "Маказа" се бе образувала дълга колона от чакащи автомобили. Въпреки проливния дъжд всички чакахме търпеливо да минем. Внезапно двете хасковски коли, навлизайки в насрещното движение, най-нагло, безцеремонно и просташки прередиха чакащите и се прeстроиха десетина коли напред. Изумих се от действията на тези "герои на нашето време".

Тези хасковски джигити унижиха десетки хора и създадоха предпоставка за ПТП”, пише хасковлийката.

Допълнение: Малко след публикуването на този текст в редакцията се обади шофьорът на джипа от снимката - Кирил К. от Димитровград. Той обясни, че ситуацията не е такава, както е описана от Нели Б. По думите му някъде напред в опашката, дълга 1.5 километра, имало аварирал автомобил. Покрай наредените коли минала гръцка Пътна помощ, а зеленият автомобил от едната снимка, със сливенска регистрация, тръгнал след платформата в насрещното и ги прередил. При следващото мръдване на автомобилите с по няколко метра двете хасковски коли просто минали пред него и застанали на мястото си в опашката, където са си били преди това.

Haskovo.net


18 Коментара

Хороскоп за 24.09.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини