От х:

Днес в x:

За Иво Никодимов нападението е от хулигански подбуди

От ВМА Иво Никодимов обясни тази сутрин пред БНТ, че за него нападението е от хулигански подбуди. 3-ма младежи изскочили от храстите и почнали да го удрят.

Нападателите се оттеглили след появата на човек в алеята на парка, който помогнал а журналиста. Никодимов описа нападателите, като видима възраст 2о години, стройни, а единия с бръсната глава, приличат на членове на футболни агитки.

В тази минута и минута и нещо от нападението нищо не са искали или взели, споделя Никодимов. Само предполагакаква е била целта им или дали е грабеж.

Въпросите му "какво правите" са останали без отговор и е получавал само удари.

Нападението е станало на алея в парка, където няма видеонаблюдение. Затова от снощи МВР издирва всички възможни камери и изземва всички възможни записи, така че да се провери дали някоя от тях не е запечатала нападателите.

Цяла нощ работят МВР, коментира главния секретар Младен Маринов, проверени са над 200 лица от "контингента", показан е и фото албум. Няма увеличение на тези случаи, допълва той, но е важно усещането в обществото.

Младен Маринов добави, че подобен вид престъпления без видим мотив са най-трудни за разкриване. Той се обяви против "популистки мерки" като това да разположи ненужно много полицаи в тази част на Борисовата градина.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини