От х:

Днес в x:

Пияни роми налетяха на кмет със сопи и резачки, сцепиха му главата

Кметът на минералбанското село Ангел войвода – Екрем Юзеир пострада при сбиване, научи Haskovo.net.

Около 22:30 часа снощи той отишъл да направи забележка на шестима роми, наети за дървосекачи в селото. Това станало след сигнал от негов съсед, който се жалвал, че конете на работниците от Градец били пуснати на свободна паша в тютюна му. Екрем Юзеир заедно с братовчед си Юзеир Юзеир и техен познат Мустафа Мустафа отишли да поговорят с дървосекачите, които били на квартира в бившия магазин на РПК. „Направих им забележка не само да си приберат конете, но и да намалят музиката. Те обаче бяха пияни и тръгнаха да налитат на бой. Извадиха сопи и резачки“, обясни кметът.

Пияните роми започнали да го налагат с крак от маса и с бутилки в гърба. Бой отнесли и двамата му придружители. Пострадалите мъже са били откарани в Спешното в Хасково. Там раните им са били зашити и са освободени за домашно лечение, без опасност за живота, казаха от болницата. Кметът бил със пукната глава.

Сигнал за сбиването е подаден и в Районното полицейско управление в Хасково. В ареста за 24 часа са били арестувани биячи на възраст 29, 35, 18, 34, 62 и 38 г., съобщиха от областната дирекция на полицията. Оттам уточниха, че четирима от тях са познати на органите на реда. По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на леки телесни повреди.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (13)

  • 1
    Ей
    ей
    94 -4
    18:27, 25 юли 2017
    Ей журналисти.казва се ци- га -ни. Рома е питие. Иии още нещо .докато не пострада някой от вас ще им казвате роми. Колко умилитгелно. И евроатлантическо. Либерално. Бравос. Ааа. Сладък ли ви е хляба
    • Ев
      ЕВРАЗИЙСКИ *******
      14 -8
      21:04, 25 юли 2017
      Евразийски ******* от руският цигански държавен ансамбъл...--Чемодан-вокзал-Сибир при Хиулио джуджето!!
    • Ев
      ЕВРАЗИЙСКИ *******
      6 -9
      21:07, 25 юли 2017
      Евразийски Цеганин от руският цигански държавен ансамбъл...--Чемодан-вокзал-Сибир при Хиулио джуджето!!
    • Jo
      jo
      22 -4
      00:28, 26 юли 2017
      ц***** набиха турци...хахаха...това е новина...
  • 2
    То
    Тодор
    54 -1
    19:39, 25 юли 2017
    Чакам новината,циганите,които нападнаха кмета,все едно кой и на кое населено място е той бяха обесени на площада и кос ерите ще ги цвъкат докато дойде бял червей!
  • 3
    Ей
    ей
    46 -4
    19:49, 25 юли 2017
    Ей. За ци-га- нска та наглос съвсем не са виновни циганите. Виновни сме ние всички като общество. Заради това търпение сме били 500 години роби. Виновни са най-вече евро- педе- растите в парламента. Всички са големи родолюбци пък като влезат в парламента се самозабравят и работят за чужди интереси. И си мислят че с ограбеното ще забегнот в чужбина и ще живеят спокойно.не няма да избягате. Ние знаем кои сте които правите това и ще ви намерим
    • Дж
      Джони
      2 -45
      20:19, 25 юли 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Ct
      ctctct
      12 -1
      00:14, 26 юли 2017
      Нито знаеш да сричаш, нито знаеш да пишеш , нямаш пунктуация имаш само правописни грешки.Не се наричай българин иди да се обесиш.Такива българи , какъвто си ти, нямат право да живеят на тези земи.Неграмотен като тъп ******* ,то и срам нямаш да коментираш.
  • 4
    Ке
    кЕНАНСКИЯ мАЙМУН
    25 -8
    21:06, 25 юли 2017
    Голям кеф ,
    ромите почнаха да бият и турците :)))
    ...
    Това е своеобразен процес на интеграция на Турците в Българската нация :))
  • 5
    Решили хората да разговарят с роднините на макака. Какво друго определение да дадеш на тези двукраки, но малоумни твари? Не ги наемайте никъде, не ги настанявайте нито безплатно, нито за пари и НИКОГА НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ИЛИ ПРОДАВАЙТЕ РАКИЯ! Черногалската измет от това племе полудява от нея! Не поставям всички ц.игани под един знаменател. Познавам добри, работливи и умни хора, но те не са от това племе.
  • 6
    Ма
    Маимуна
    4 -10
    21:30, 25 юли 2017
    Къмета си намери маистора.Кмете дивите селяни не м... Виж коментара
  • 7
    Го
    горския
    30 0
    23:38, 25 юли 2017
    а защо не питат горския какво правят там,секат гората ,фирмата коя е,сигурно пак на директора ,кой им е разрешил там да живеят ,регистрация,назначения,трудови договори,къде е закона
  • 8
    Я
    Я
    23 0
    09:51, 26 юли 2017
    Циганите се взеха за ненаказуеми . Време е държавната власт ,която само констатира побоищата цигански , да удря , стреля, опандизва ..... . Така ,както циганите - искат да убиват !!!
Последни новини