От х:

Днес в x:

И днес жега, следобед малко облаци, но валежи не се очакват

Днес отново ще бъде предимно слънчево и горещо.Максималните температури ще са между 33° и 38°, в София около 34°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология към БАН.

Ще духа слаб южен вятър. След обяд над планинските и северните райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места там ще превали и прегърми. Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но валежи са малко вероятни. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималната температура на въздуха ще е между 27° и 30°. Температурата на морската вода е 23-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен южен, по най-високите върхове западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 27°, на 2000 метра – около 20°. Атмосферното налягане в сутрешните часове е около средното за месеца, но през деня ще се понижава.

Източник: focus-news.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Чо
    Чобанина
    3 0
    10:18, 24 юли 2017
    Пийте уранжада и ше са охладите :)
Последни новини