От х:

Днес в x:

42 свободни места в гимназиите в Хасково след трето класиране

42 са останалите свободни места в гимназиите в Хасково след трето класиране, съобщават от Регионалното управление на образованието.

Най-много – 13 места са гимназията по механо и електротехника. По специалности те са  - 2 в паралелка по приложно програмиране, 2 за компютърна техника и 9 в паралелка по компютърни мрежи.

10 са свободните места в гимназията по лека промишленост. 2 от тях са в клас по фризьорство, 8 по конструиране на облекло.

10 са местата и в гимназията по туризъм. Едно от тях е за паралелка по кетъринг, 2 по организация на туризма, 7 за екскурзоводи.

4 свободни места са останали във „Васил Левски“. Те са за природни науки.

5 са свободните места в СУ „Св. Паисий Хилендарски“. Те са за паралелки по хуманитарни науки.

Общо свободните места в гимназиите в областта са 162. Можете да ги видите в сайта на РУО на МОН.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ма
    Мария
    0 0
    18:31, 22 юли 2017
    А след 8 клас?
  • 2
    Ке
    Кенанския Маймун
    3 -6
    19:26, 22 юли 2017
    Тъпите Гяури трябва да плащат по 10 000 долара / година за колеж по механо-техника като децата в Америка
    и тогава няма да има празни места в гимназиите :)))
  • 3
    Механото Хасково се напълни с роми,там ромчетата не могат да четат и пишаш , но ще завършат с отличен,липса на знания, не се посешават часовете но отсъствия не се пиша,по практика от 9 до 12 клас само запояват и разпояват мишки, До 12 клас не знаят таблицата за умножение,но учат английски при директора ГЕОРГИ СЛАВОВ и са отличници.
  • 4
    Сл
    Славов Георгиy
    4 -5
    13:52, 23 юли 2017
    абе бивша даскалице,защо сте анонимна,(Иванова) Пена,Минка Стойка-коя Иванова, а споменавате името на директора подлежите на осъждане,ромите са ви неграмотни а куп правописни грешки от ваша страна,за отсъствиятя защо не сте писали вие, слаб успех също.Не ви е чиста работата нещо ,,,,,,,,,,,,,,,,
  • 5
    Им
    Има много
    5 -1
    06:56, 24 юли 2017
    Свободно място за педагог има в ОУО. Само трябва да пенсионират пом.директорката Наска, която от много години е навършила години за пенсия, но се прави на млада, натиска се на началническия стол, взема големите пари и си гледа кефа на гърба на другите.Такива неща стават в ученическото общежитие, благодарение на тарикатката Наска и оплетения в мрежите й Колев. За Наска законите не важат. Те са само за редовите учители, а тя се счита за велика. Пенсионирайте най-сетне тая нахална жена, която освен да се снима и да се хвали, нищо друго не прави. Аман от тия връзкари, дето съсипват всичко добро и няма кой да ги сложи на място.
Последни новини