От х:

Днес в x:

Обявиха конкурс за снимки, посветен на 70-ия рожден ден на Димитровград

Конкурс за фотографии под надслов, „Моят град през моите очи“ обяви народният представител Виолета Желева. Той е посветен не на празника на Димитровград – 2 септември и 70-годишнината на града.

"Рождената дата се отбелязва с ред инициативи. Иска ми се към тях да добавим още една – конкурс за фотографии. Идеята е всеки желаещ да покаже Димитровград през неговите очи. Да представи това, което най-много го впечатлява по интересен начин", мотивира инициативата народният представител.

Желаещите да участват мотгат да изпращат фотографиите на имейл адрес violeta.zheleva.ns@gmail.com. Те трябва да бъдат във формат JPG, с резолюция не по-малка от  3 000 точки по дългата страна. Иначе казано – не по-малки от 3  мегапиксела, за да се подреди по-късно изложба с най-добрите.

Всеки участник може да представи до 3 кадъра. В писмото трябва да бъдат посочени наименование на снимката или мястото, където е правена, име и фамилия на автора, кратко лично представяне, координати за връзка. Не е задължително фотографът да живее в Димитровград, е друго от условията на конкурса. Снимки на имейла ще се приемат от 1 до 20 август.

След тази дата всички изпратени снимки ще бъдат публикувани на страницата на Виолета Желева във Фейсбук, без да се посочват имената на авторите. Там, до 30 август, могат да бъдат харесвани. Събралата най-много лайкове фотография, печели наградата на публиката. Трите най-добри фотографии ще избере компетентно жури. Резултатът ще бъде обявен на 31 август, а за отличените автори ще има награди.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини