От х:

Днес в x:

4-годишно момиченце и 4-метрова змия са най-добри приятели (видео)

Питонът Шер и 4-годишната Еми са най-добри приятели. Видеото, в което детето и 4-метровата змия гледат заедно телевизия стана хит в социалните мрежи. 

Таткото на Еми заснел това видео, но и още доста други във  Facebook и YouTube. Той счита, че змиите съвсем не са кръвожадни и ненаситни чудовища и са неверно представяни в медиите, за да всяват паника и параноя. Семейството на Ед Таока живее в Лондон и има два питона - Сони и Шер, и двата са много нежни и спокойни същества.

На дивана пред телевизора момиченцето спокойно прегръща 4-метровата змия, положила глава на облегалката. В един момент на Шер и доскучава и се прозява. Очевидно малката Еми и голямата змия са близки отдавна и съвместните им занимания са нещо обикновено за тях.

Видеото демонстра невероятно мирната и безметежна природа на рептилиите, ако за тях са създадени добри условия, пише Ед в канала си. Когато са добре нахранени, трябва да добавим. Но в семейството очевидно се грижат много за това, но също и не оставят без контрол контакта на детето с рептилиите.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини