От х:

Днес в x:

Хасковлии: Газим огромни локви пред входа, не може да се мине

Изображение 1 от 5

    Заради многото огромни локви пред входа обитателите на вх. Б на ул. “Средна гора” 9-13 (до бившия магазин "Марса") не могат да приберат сухи вкъщи. За това сигнализира домоуправителката на входа Тянка Митева. Жената разказа, че имат обещание лично от кмета Добри Беливанов пространството да бъде благоустроено, при това отпреди повече от година. Това обаче и досега не се е случило и при всеки дъжд хората са принудени да газят дълбоките локви точно пред входа.

    “Много пъти сме се оплаквали. Срещахме се и с кмета, още на първи април миналата година. Обеща. Оттогава нищо не е направено. Имаме и писмена жалба.

    Правихме многобройни срещи, в Ахритектурата, говорихме и с главния архитект, идваха и на място да се убедят какво е положението. Обещават. И пари имало отпуснати. И нищо. Сега след дъждовете положението отново е същото, не може да се добере човек до входа”, оплака се хасковлийката. След като видели, че нищо не се случва, хората решили да се обърнат към медиите.

    От общината коментираха за Haskovo.net, че улицата е включена в списък с обекти, които трябва да се ремонтират това лято. В момента течала обществена поръчка за общо 700 000 лв. за всичките обекти, но процедурата още не е приключила.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      00
      001
      19 -5
      10:56, 17 юли 2017
      Ами обещали са ви на първи април (лъжков ден ) а вие вярвате и се надявате ами има да си ча-а-а-а-а-акате
      • Въ
        Възмутен
        4 0
        23:42, 17 юли 2017
        щом се чака обществената поръчка за ремонт на улиците,тогава с каква поръчка се нареждат плочки и бурдюри пред къщата на съветника АНТОН ИВАНОВ от ГЕРБ на улица СТРОИТЕЛ до оранжевия мост .Няколко работника ,които в момента работят на бул.Освобождение в същото време са и там на ул.Строител????
    • 2
      Пе
      петър
      31 -1
      11:07, 17 юли 2017
      Този блок си е така от самото му застрояване. Там няма улица, а междублоково пространство. Да вземат да си организират от блока да си поставят плочки, ще им излезе сигурно по 50лв на апартамент. Омръзна ми вече с общите пари да се правят глупости. Още малко хората, които живеят в къщи ще започнат да мрънкат да ми оправят пътеките в двора.
    • 3
      Кв
      кви 5 лв
      22 -4
      11:22, 17 юли 2017
      не по 50 ами по 5 ще им излезе ама нали друг трябва да се занимава вместо тях, мъже имат ли нямат ли, в тоя блок само стари моми ли са? смешна история, показва болната психика на някои хора
    • 4
      До
      до Петър
      16 -12
      11:24, 17 юли 2017
      Петре това както ти му викаш междублоково пространство е СОБСТВЕНОСТ на общината, а не на хората от блока. Колкото са ваши парите толкова са и на тези хора. Ей заради такива като теб дето седят и си мълчат когато имат права, и си викат "ем дай ще съберем по 50лв и ще си го направим" за това сме на това дередже и ни кметове, ни общини, ни политици ебават думата на народа. Седите си в миши дупки и плюете хората, които си търсят правата.
    • 5
      Фе
      Фекалиос
      4 -1
      13:53, 17 юли 2017
      Вижте пък в Орфей пред 25бл.Лайномета Вл.Алтънов такова количество фекалии е изхвърлил,че чак задръстил гръцкото ГКП .Разконспирира ли са го и той се осрал.
    • 6
      До
      до мишата дупка
      11 -2
      13:54, 17 юли 2017
      дали е собственост на общината или не е няма как да се знае преди да се иде в архитектурата, там се вадят скиците и се вижда, другото което е че тези хора е можело да напишат жалба или сигнали или квото и да е а не да викат журналисти, защото се вижда че "огромните" локви не са чак толко огромни, моля журналиста изпратен да снима да преценя все пак
    • 7
      Ня
      някой
      4 -1
      19:19, 17 юли 2017
      Много харесвам етв. Гледам дойче веле често и ми прави вчепетление как другите държави имат стратегии - за обезлюдяването например в Аржентина. Накарайте ги да гледат тези предавания.Някой мисли ли в нашето Хасково как да спре обезлюдяването? Хората направили специални програми... ние на картата ли сме още като държава или на никой не му пука?
    • 8
      Во
      ВОДЕНИЧАРОВ
      1 -1
      19:21, 17 юли 2017
      Ей ,Владо не очаквах да станеш медийна звезда.Че си беше посерко,беше,ама чак толкова дето те е направил горния не ми се вярва.Не зная,но Алтънов помниш ли как се беше осрал на Кап.Андреево и
      сетне без малко да те изгонят от системата на ДС,щото аха и да осветиш един "хубав" човек.Пак,за пореден път беше пияна лейка.
    • 9
      Че
      чекельмеза
      0 0
      20:02, 17 юли 2017
      Воденичаров а спомняш ли си тая чекия чикито Сапунджиев и той беше една Лейка колко хора Освети та го свитнаха накрая в Районото Там пък той се освети но нали беше с червено минало та се объркаха та и началник го направиха но бързо се усетиха
    • 10
      Во
      Воденичаров
      1 0
      18:16, 18 юли 2017
      Спри се ,бе човек хората от блока 25 се оплакват ,че мазетата им са пълни с *****.Бива,бива осиране,ама чак пък толкоз.Това е ЛАЙНОМЕТ.
    Последни новини