От х:

Днес в x:

Гришо не успя да спре Федерер на Уимбълдън

Григор Димитров изигра качествен мач, но не успя да спре похода на Роджър Федерер към осма титла на Уимбълдън и отпадна на осминафинала с 4-6 2-6 4-6, пише Тенис Кафе.

Федерер използва първата седмица на турнира, за да затвърди мнението на специалистите, че е фаворит №1 за трофея, а петте загуби в досегашните им мачове не правеха задачата на Димитров по-лека. Българинът трябваше да отразява брейкбол още в първото си подаване и се справи с ранния тест без да влиза в разиграване, а в следващите минути играта бе доста изравнена.

Източник: tenisKafe

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Гр
    Граф Росиньол
    2 0
    09:08, 11 юли 2017
    Има два вида респект-в добрия и в лошия смисъл, Гришо все още има респект от Фед екс но в лошият смисъл, чисто психологически не може да го преодолее, иначе е редно да кажем че нашето момче е вече в топ 10, независимо че в ейтипи ранкинга е 11, просто не са актуални данните, от миналият понеделник са, желаем ти успех Гришо!
  • 2
    Ху
    Хулиган
    1 -1
    10:12, 11 юли 2017
    преди дни пишехте : Гришо гази на уимбълдън, гришо размаза еди кой си, гришо пак гази. Сега що не пишете Федерер размаза Гришо което си е вярно или федерер нарита гришо?
Последни новини