От х:

Днес в x:

Военен от Карлово пострада на гарата в Хасково при товарене на техника

Изображение 1 от 3

    Военнослужещ от Карловската бригада е пострадал вчера на гарата в Хасково при товаренето на военна техника на влакова композиция.

    Военният е приет под наблюдение в МБАЛ Хасково.

    При инцидента той не се е намирал на композицията, нито в някоя от машините. Падането му е на земята, след като той се е подхлъзнал на релсите при оказване на посока при товаренето на машините. Пострадалият няма сериозни наранявания, но ще остане под медицински контрол за известно време, уточниха за Haskovo.net от Министерството на отбраната. От хирургичното оделение потвърдиха, че пострадалия не е в сериозно състояние, има леки наранявания обаче по цялото тяло от падането.

    Междувременно нашият  читател Веселин Илчев  ни изпрати снимки на ситуацията вчера от товарния сектор на гарата,заснета непосредствено след инцидента. На тях се вижда килнато при качване на платформата наляво МТЛБ. Илчев посочи, че не е пряк свидетел на инцидента с военния, а само на ситуацията с машината.  

    Техниката на Карловската бригада и военните пътуват за полигона в Корен, който е сред терените, на които ще се проведе периода от 11–20 юли мащабното многонационално учение в Черноморския регион „Saber Guardian 2017. Учението е под ръководството на Командването на Сухопътните войски на САЩ в Европа, съвместно с Въоръжени сили на страните-домакини. България, Румъния и Унгария ще поделят домакинството на „SG17“ като интегрираните в него 18 учения ще бъдат проведени на територията на трите държави. Като основни военни обекти ще бъдат използвани учебният полигон „Ново село“ в България и Военновъздушната база „Михаил Когълничеану“ в Румъния.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ле
      лебенсраум
      4 0
      15:01, 7 юли 2017
      В нашата казарма до входната врата,
      един фенер висеше и свети ощт в нощтта,
      ний двама ще се срещнем пак,
      там под фенера в нощний мрак,
      със теб Лили Марлен
    • 2
      Ху
      хуманизъмf
      5 -3
      15:31, 7 юли 2017
      Войната не е почнала, но имаме вече ранен...
    • 3
      От
      от пръв поглед
      6 -2
      16:54, 7 юли 2017
      Това не е МТЛБ а БМП 1. Товарят (или разтоварват от) на трайлер а не на вагон и не е паднало или килнало.
    • 4
      Ре
      Редник-Д.Иванов
      15 -2
      17:48, 7 юли 2017
      Защо не се каже за безразборния **** всеки обед,от както влязоха жени в казармите секса се увеличи на 80%,тези жени нямат спиране само **** и ****,жалко за мъжете им,ако знаят само женичките им какви свирки правят,но за сметка на това вече няма педали...
    Последни новини