От х:

Днес в x:

Мълния подпали офиса на бензиностанция

Изображение 1 от 6

    Офисът на недействащата от години бензиностанция на входа на с. Клокотница пламна в късния следобед днес при разразилата се гръмотевична буря.

    Два екипа огнеборци действаха на мястото, което е само на метри от къщите. Обектът, който е собственост на банка е със СОТ охрана и сигналът към пожарната е подаден от охранителите.

    След като огънят в обгорелия офис беше блокиран, първоначалният оглед показа, че той тръгнал от ел.таблото и вероятно става въпрос за късо. Съседи са потвърдили, че преди да видят пушилките, са в района са се чували гръмотевиците. Вероятно електрическото табло не е издържало на напрежението и е изпушило.  

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ир
      Ирко
      18 -4
      18:41, 3 юли 2017
      Вижте бензиностанция Хасково Ойл(бившата Микраж)...Цистерна пълна с газ,маскирана с надпис ВОДА е паркирана под самия ЖП-блок ,до автомивка Илиев...... .Това е нарушение на всички правила за безопастност на населението от аварии.....Има ли институции в тая скапана държава................Някой ден ще се търси отговорност от виновниците за колосални бедствия с отнети човешки животи..!!!!!!!!!!
      • Jo
        John
        6 -1
        09:53, 4 юли 2017
        няма да гръмне, наш боко трима папи са го пипали по темето!
    • 2
      Ер
      еро
      1 0
      22:21, 4 юли 2017
      Джон и .. и симихчанския папа си пипа голото теме на оная работа и въпреки това сградата на бензиностанцията пламна. Двора на местния папа е пълен бутафорни с ракети и другата бойна техника и райграса и двора му под морското равнище си е предимство пред гръмотевици обаче при наводнение ще пускка амфибията да плава в наводнението.
      Много поздрави на кмета - каубой- кърти мивки ако въобще са останали!
    Последни новини