От х:

Днес в x:

ОИК: Костадин Атанасов е кмет на село Ябълково

Общинската избирателна комисия (ОИК) - Димитровград обяви със свое решение за избран кмет на димитровградското село Ябълково Костадин Атанасов. Издигнатият от Инициативен комитет кандидат е получил 369 действителни гласове на изборите на 2 юли.

48 гласа по-малко или общо 321 бюлетини има кандидата на ПП ГЕРБ Вангел Попов, става ясно от решението на ОИК. То подлежи на обжалване пред Централната избирателна комисия в 7-дневен срок.

Припомняме, че 63.93% бе избирателната активност на частичния вот в Ябълково вчера. Изборният ден приключи без постъпили в ОИК сигнали за нарушения и жалби.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ив
    Иван Иванов
    8 -7
    13:11, 3 юли 2017
    Честита заслужена победа на изборите за кмет на село Ябълково. Ти си заслужаваш да бъдеш водач в това село,защото години наред без някой да те кара и да ти дава финансови средства/ напр. общински, държавни пари/, ти направи по собствена инициатива чудеса за селото, без да беше кмет! Сега ще покажеш на какво си способен стига да ти дадат гербаджии възможност да се разгърнеш като изтински вадач на Ябълково. Дерзай в този дух г-н Атанасов. Покажи на какво си способен. Ти си трудолюбив човек, работохолик. Такива като теб са рядкост в сегашно време. С малки изключения почти всички са долни кариеристи,продажници, хамелеони. Да ги преборим всички. Да процъфти с.Ябълково и по време на твоя мандат да стане райска градина. Желаем ти го от сърце. Успех г-н Атанасов!!!!
    • Не
      Недоволен
      6 -7
      13:41, 3 юли 2017
      " На Костадин Атанасов са повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група, съобщи за Дарик говорителят на Окръжна прокуратура Галин Гавраилов. Петър Павлов е обвинен и в това, че е тартор на групата и за изготвяне и държане на фалшиви пари. Срещу Румен Николов е повдигнато обвинение и за разпространение на фалшиви пари.Установено, че фалшивите пари са печатани в два обекта в Първомай. Групата е разследвана е няколко месеца от спецполицаи на ГДБОП и колегите им от териториалните звена в Пловдив и Хасково. "
      Тa, питам аз,г-н Иванов,това ли му е трудолюбието на тоз кмет? До кога ще позволяваме на хора с такова досие да ни управляват? Луди ли сте,малоумни ли сте ? Не знам и аз... Жалко за Вас,жалко и за нас - младото поколение на България!
    • Ло
      локомотива
      3 -4
      20:06, 3 юли 2017
      бе иване по спокоино с тоя голям език ,ти така олиза коста че цял мандат няма да му стигне да исьхне,ще хване пневмония бе,после кои ще прави от ябьлково раиска градина
  • 2
    Ив
    Иван Иванов
    9 -2
    14:27, 3 юли 2017
    Колко му е на човек в сегашно време да го омаскарят, да го смачкат от компромати и да не му дадат бял ден да не види. Преди години е имало ченгета от държавна сигурност, т.н. доносници! И сега ги има, не по малко на брой. Нима тези които го обвиняват Атанасов в безчестие са много честни! дай им малко власт и ги гледай какво правят. С държавни пари как се управлява и как изкусно се краде.Много си е свестен човека.Не краде от държавата, а прави всичко със свои пари.
  • 3
    Пе
    Петър Стоянов.
    5 0
    19:59, 3 юли 2017
    Честита победа на изборите за кмет, на селото което обичаш и си готов чудеса да направиш за него. Желая ти крепко здраве, упоритост и мъжество да се справиш с непредвидени предизвикателства от твоите опоненти, които не желаеха ти да спечелиш битката.Така,че докажи им, че не случайно ти си избранот хората, а защото си номер 1 в битката.УСПЕХ!!!!!!
  • 4
    Пр
    Приятел
    5 0
    09:54, 4 юли 2017
    Коце, бъди здрав! Удари звучна плесница на калинките от ГЕРБ. Трябва да знаеш, че честните и отрудени хора са с теб! Познавам с колко труд построи всичко това около теб. Не обръщай внимание на тези като недоволния. Този е от хората, които бързо могат да те наклеветят без да познават нещата. Това са хора които нищо не са постигнали в живота и разчитат само на партийната софра, хора които са склонни да бият, да крадат само и само да постигнат нещо. Разликата между тебе и другия кандидат е много голяма. Докато опонента ти биеше беззащитни хора в милиционерската стая на гарата и в полицията, ти изграждаше инфраструктура в която осигуряваше работа на много хора. Трудно е да се обясни на хората как скалъпени неща могат да обърнат живота на човека! Радвам се, че се пребори с всичко това, показа ,че си човек на място и на тебе може да се вярва! Знай, че още от сега като кмет ще се сблъскаш със стена от недобронамерени администратори, кметове и въпреки, че работиш за хората, много неща ще ти бъдат отказвани. Тези хора са ненадминати в ударите по кокалчето. Започват с лицемерието и после ти забиват ножа. Пази здравето си!
  • 5
    Ре
    Реалистка
    0 0
    23:39, 5 юли 2017
    "Калинките" от ГЕРБ!?
    А до вчера на хотела на чия фурнаджийска лопата вися трансперант с надпис ГЕРБ!?
    Не ме разсмивайте,мижитурки!!!
    Селцето стана кичозно,със сгради ,"реновирани "без капка вкус и естетика!
    Реновирани е силно казано!След кратко време падат мазилки,тавани....
    Ооо,чудеса!!!
Последни новини