От х:

Днес в x:

Неофициално: Костадин Атанасов печели изборите в село Ябълково

Издигнатият от Инициативен комитет Костадин Атанасов печели изборите в димитровградското село Ябълково по неофициална информация. Преброяването на бюлетините е показало 50 гласа разликата между него и другият кандидат за кмет, издигнат от ГЕРБ - Вангел Попов. 

1 120 бяха по списък избирателите в димитровградското село, като те упражниха своя вот в две секции, разположени в сградата на училището. Изборният ден е приключил в 20 часа при избирателна активност от  63.93%, потвърдиха от Общинската избирателна комисия в Димитровград. По време на частичните избори в Ябълково днес нямаше регистрирани жалби.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

  • 1
    Пр
    Приятел
    8 -4
    21:48, 2 юли 2017
    Коце, честито! Ябълковчани направиха правилния избор. Знаем, че можеш и бъди здрав!
  • 2
    Пи
    Пич
    2 -4
    23:11, 2 юли 2017
    Дядо Костадине браво Бъди жив и здрав и поздравления
  • 3
    На
    Наблюдател
    5 -4
    23:22, 2 юли 2017
    По 30 лв и кебапчета и ставаш кмет! Прост народ, слаба държава!
  • 4
    Зл
    Златка
    6 -4
    23:33, 2 юли 2017
    Това Коцето от Могилата ли е?Тоя кога излезна от затвора?Нали го бяха хванали за разпространяване на фалшива валута при операция "Еврото"?
    • Би
      Биг Лебовски
      3 0
      03:56, 3 юли 2017
      Същият е,Златке,затова и сега ще трябва да му платят 30 000лв обезщетение, че го държали и пуснали след това без никакви доказателства каквато е практиката на Цецко Цветанчов и шеф ът му Мутренски и приятелите им от съдебната система,когато искат да унищожат някой.Затова България, Златке, е най-съдената държава в Страсбург и се плащат хиляди левове за обезщетение.Ама се чудя с тия плитки мозъци,промити от пропагандата на ГЕРБ и Пеевски като гледате по цял ден турски сериали-кога намирате време да пишете по Интернет? Защото за акцията ""ЕВРОТО" май не знаете как завърши всичко в Пловдив и в Специализирания съд в София?
  • 5
    На
    Наблюдател
    6 0
    23:41, 2 юли 2017
    За милиони няма закони! Жалко,че позволяваме на тази СГАН да ни управлява!
  • 6
    А
    А
    2 0
    00:53, 3 юли 2017
    Тя за това държавата е на това дередже!
    • Би
      Биг Лебовски
      4 -1
      04:12, 3 юли 2017
      Като са всички като овце -А,знаеш ли колко още букви има азбуката? ГЕРБ ги устройва да управляват такива малоумници-дережето идва от прости хора като тебе. ГЕРБ си вземат това, което вие им давате!Ама в Ябълково Коцето им показа, че това, което прави от няколко години не е случайно и че като каже нещо върви до края!
  • 7
    Би
    Биг Лебовски
    4 -1
    03:38, 3 юли 2017
    Изглежда доста си наблюдавал :През годините точно така ГЕРБ печелеше изборите и народът е доволен като постоянно ги преизбира!Затова държавата цъфти и прогресира,а народът живее все по-добре.:магистрали,високи заплати,Добро образование и здравеопазване, високи пенсии.Обаче в Ябълково Коцето ги изненада-взе всички ресторанти и заведения и ГЕРБ останаха със среден пръст- взе контрола на кебапчетата и нормално е да спечели.А ГЕРБАДЖИИ -от крадене не си заделиха 10 000 лв да са спокойни,както досега.Браво,Коце, с техните камъни,по техните глави!
  • 8
    Би
    Биг Лебовски
    4 -1
    04:05, 3 юли 2017
    Ти от наблюдение май нищо не виждаш?ГЕРБ държат милионите и те от години управляват! Коцето никога не е бил във властта!Въпреки това е направил,без да е длъжен, добри неща за това село и ще направи още!Защото обича селото и всичко дава за него.Затова продължавай да наблюдаваш заедно със Златка и бъдете спокойни!
  • 9
    Ив
    Иван Иванов
    4 -2
    12:34, 3 юли 2017
    Браво на Костадин Атанасов за победата. Напълно я заслужава.чудеса направи през годините за селото и то със собствени пари, не от фондове и пари отпуснати от държавата.Този човек е благороден, не жали свои средства да подобри интериора, визията на селото, без да е бил накарван за това. Този порив да работи за селото му идва отвътре. Той не е скъперник, нито сребролюбец. С една дума- НАРОДЕН ЧОВЕК. Уважавайте го като кмет. Вярвайте ми: ще направи много нови придобивки за своите съселяни. А на ГЕРБАДЖИИ по малко им вярвайте! С чужда пита лесно се прави помен!
  • 10
    Не
    Недоволен
    2 -4
    13:47, 3 юли 2017
    " На Костадин Атанасов са повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група, съобщи за Дарик говорителят на Окръжна прокуратура Галин Гавраилов. Петър Павлов е обвинен и в това, че е тартор на групата и за изготвяне и държане на фалшиви пари. Срещу Румен Николов е повдигнато обвинение и за разпространение на фалшиви пари.Установено, че фалшивите пари са печатани в два обекта в Първомай. Групата е разследвана е няколко месеца от спецполицаи на ГДБОП и колегите им от териториалните звена в Пловдив и Хасково. " "НАРОДЕН ЧОВЕК" ,нали г-н Иванов?
Последни новини