От х:

Днес в x:

Ремонтираха пенсионерския клуб в Черноконево за 30 553 лв.

    30 553 лв. струва ремонта на пенсионерският клуб в кв."Черноконево", който бе открит официално днес. Той се намира на ул. ”Милини скали” №8 и е един от първите, разкрити в община Димитровград. Парите за ремонта са осигурени от общинския бюджет.

    Водосвет, отслужен от отец Христо беляза откриването на клуба. Външно и вътрешно боядисване, нова дограма, ремонтирана тоалетна, която е пригодена и за трудноподвижни хора са само част от дейностите по обновяването.

    Кметът Иво Димов, който присъства на откриването пожела на възрастните хора със здраве да ползват новата придобивка. Каза, че често е упрекван, че не обръща внимание на крайните квартали на Димитровград, но се опитвал да търси баланс между потребностите и възможностите.

    През тази година е предвидено в центъра на Черноконево да бъде направена детска площадка за младите семейства с деца. За това има заложени в бюджета средства в размер на 20 000 лв., каза Димов. 

    Към присъстващите се обърна съветникът Митю Вълчев, чиято фирма е извършила ремонта на пенсионерския клуб, както и кметският наместник на квартала Недялко Петров. По повод откриването бе подготвена и музикална програма.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини