От х:

Днес в x:

Кръстина Тодорова представя 5-та си стихосбирка “Тракийка“

Изображение 1 от 2

    Петата стихосбирка на поетесата от Хасково Кръстина Тодорова, която  вече е факт от две години, ще бъде представена и официално. Книгата, озаглавена “Тракийка“ ще бъде представена навръх Петровден, на 29-ти юни от 18 часа в Тракийското дружество „Г. Сапунаров“.

    Поетичната книга е посветена на бежанците от Беломорска Тракия, на техния дух и сила. Авторката е също с тракийски родов корен, който идва от Доганхисар.

    Водеща на представянето на книгата ще е поетесата Ели Видева, а на творческата биография на авторката-Вили Тилева.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Бу
      Бунак
      5 -2
      09:20, 29 юни 2017
      И кой ти чете книгите освен Ели Видева?
    • 2
      Ha
      haho
      0 0
      13:43, 29 юни 2017
      Чукча писател,а не читател!
    • 3
      Кр
      Кръстина Тодорова
      0 0
      12:08, 30 юни 2017
      За информация на този, който е писал по-горе, че никой не ме чете, мога само да го посъветвам да отиде в сайтовете за художествена литература и поезия и ще се увери сам, че не само Ели Видева ме чете, така например в сайта за художествена литература и поезия "Откровения", стихотворението ми "Трети март" е прочетено от 10250 читатели, никой друг поет в сайта няма стихотворение, което да е четено толкова много. Но не само в сайт "Откровения", в сайт ХуЛите, в сайт "Буквите", сайт "Стихове БГ, стихотворенията ми са четени от много читатели, а не само от един човек, както е писал по-горе въпросния анонимен господин или може би госпожа, не знам точно дали е мъж или жена, защото не е писал името си, но който и да е той, не е нужно да се притеснява, че моите стихотворения никой не ги чете, уверявам го, че стихотворенията ми се четат от много хора и аз се гордея с това.
    • 4
      Ро
      Росица СТАНЕВА
      0 0
      21:28, 22 сеп 2019
      Не харесвам недоброжелателните коментари.Крьстина е наследница на хора с трудна съдба.Поздрави за книгата ТРАКИЙКА ! Литературата е най-демокра-
      тичното изкуство и всеки има право да изразява чувствата си и мислите си там.Трудно е в това бедно време да отделиш от залъка си ,за да издадеш книга .А тази поетеса не прави търговия , а подарява творбите си.Има интерес
      към книгите й ,както и към текстовете й за песни.Композиторът Кирил Манолов е правил музика за тях.А една нейна песен е получила висока награда и похвалена от Евтим Евтимов.Да замълчим ,когато някой прави нещо смислено и да го поздравим за усилията,които е положил !ПРОДЪЛЖАВАЙ смело напред ,Крэстина.Извинявай ,че лаптопът е повреден и сменя някои букви с други !
    Последни новини