От х:

Днес в x:

Хванаха пак зад волана шофьорката, убила полицай

Пловдивчанката, която в средата на май блъсна с джипа си и уби на място полицай, вчера е била заловена отново да шофира, въпреки че книжката й е отнета.
40-годишната Катя Лерца е била зад волана на лек автомобил "Пежо", когато е спряна около 18.15 ч. в района на Бетонния мост в пловдивския кв. "Кючук Париж" от пътни полицаи, съобщиха за Дир.бг от Областната дирекция на МВР в Пловдив. 

Пловдивчанката обаче е лишена от право да управлява моторно-превозно средство след тежкия инцидент на 13 май. 

Тогава Лерца блъсна и уби на място 36-годишния пътен полицай Делян Палазов, докато охраняваше провеждащия се "Народен събор", организиран от община Пловдив и кметството на район „Тракия“. Палазов дал знак да спре лек автомобил, но движилият се зад него с висока скорост джип "Киа", управляван от 40-годишната  жена, направил рязка маневра и го блъснал. 

Съдът освободи шофьорката от ареста срещу парична гаранция от 10 000 лева, като й забрани да напуска пределите на България и й отне шофьорската книжка. 

Това обаче не е спряло пловдивчанката отново да седне зад волана. Тя е била отведена в Първо РПУ в Пловдив, където й е съставен акт за това, че е шофирала без книжка. Лерца не е била задържана. 
 

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ха
    Хасковлия
    3 0
    10:30, 26 юни 2017
    Е няма такава държава, убийците на свобода и само актове им пишат и утре пак като убият някой се чудим как можеше да го предотвратим
Последни новини