От х:

Днес в x:

Станислав Дечев става медиатор на Младежкия областен съвет за иновации

Изображение 1 от 3

    Областният управител на Хасково Станислав Дечев се е захванал здраво с подкрепата към младите хора от Хасково за реализирането на техните инициативи.

    Днес се проведе и първото работно заседание на Младежкия областен съвет за иновации, идеята за който възникна на 1-ви юли, когато младежи от региона гостуваха на губернатора по негова покана. Тогава младежите решиха и да се сформира постоянно действащ Областен младежки съвет за иновации. На първото му работно заседание днес присъстваха губернаторът Станислав Дечев, заместникът му д-р Стефка Здравкова и ученици от Хасково. „Формата е отворена. За всяко следващо заседание може да каните Ваши приятели, така че без строга и тежка йерархия да работим максимално добре“. С тези думи Станислав Дечев покани младежите да бъдат по-гъвкави в решенията си и да се чувстват свободни да предлагат теми, проекти, инициативи, а на сбирките на Младежкия съвет за иновации да се намират решенията им. Заседанията ще се провеждат всеки първи вторник на месеца с участието на Областния и екипа му.

    Следващото заседание ще е на 4 юли. До тогава трябва да бъде готова фейсбук- страницата на Младежкия областен съвет за иновации. Чрез нея ще се популяризират първите инициативи. Пак там ще има информация за предстоящите събития. Преди да се случи това, младежите вече са ангажирани с Благотворителната изложба #ЗаНики. Тя ще бъде открита на 26 юни, понеделник, във фоайето на Областна администрация и ще продължи до 30 юни. В експозицията ще бъдат включени 25 фотографии от конкурса „Виждам красотата“, а целта е чрез тяхната продажба да бъдат събрани средства за Ники Корондилева. Членовете на Младежкия областен съвет за иновации ще участват и в заседанието на Комисията по безопасност на движението в Областния администрация Хасково. На 28 юни те ще дадат своите предложения за работа в насока подобряване на безопасността на движението в Хасково и участието на младите хора в този процес. 

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Къ
      Къркаличев
      16 -4
      17:23, 22 юни 2017
      Каквито и иновации да измисли Дечев щом няма заводи фабрики и т н където да се работи останалото са празни приказки и Кьорфишеци а ако се появят светите братя Кирил и Методи как ще разгадаят какво са това иновации промоции и медиатор или трябва да ги пратим в европата на курсове за ограмотяване ---горките
    • 2
      Ст
      Стефанос
      11 0
      10:37, 23 юни 2017
      Пак ще "усвояваме" пари по проекти! Реална икономика никаква! Младежите в Хасково гледата навън, палячовци жалки! Особено в Хасково!

    Още новини

    Последни новини