От х:

Днес в x:

Плащаме деа пъти за вода през юли

15 дни по-рано е фактурирана използваната водата за май месец на потребителите, които са в районите към ВиК - Хасково, с изключение на областния център. За ползвателите от града срокът за фактуриране напрактика  ще се увеличи, защото  издаването на фактурата ще стане на 30-ти юни, уточниха от водното дружество. 

През юли обаче ще има малко неудобство за  потребителите, тъй като ще се наложи в един месец да платят две фактури. Срокът за плащането на тези фактури ще е един месец от издаването на документа. 

По-ранната фиксация за едните и по-късната за другите се налага заради промяна в софтуера и въвеждането на нова инкасаторска програма във ВиК.

След като се унифицира системата фактурирането на водата от ВиК Хасково за всички потребители ще става вече месец за месец. Месечното фактуриране започва на първи август.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ня
    няма нужда да се бърза
    34 0
    16:28, 21 юни 2017
    Могат спокойно да пропуснат да ни искат пари този месец, понеже миналият не ни доставяха вода за пиене, а понякога и за миене. Да си нагласят софтуера на чиста вода. Ако не е, цената по втора тарифа - поливна.
  • 2
    Да
    Данаил Горелов
    1 -11
    16:44, 21 юни 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 3
    Го
    Горил Данаилов
    26 -1
    17:08, 21 юни 2017
    Коя вода ? От тази дето не можем да пием !!!!!
  • 4
    Гр
    гражданина
    12 -1
    21:58, 21 юни 2017
    здначи то ще плащаме 2пъти за вода, която не може да се пие, да се готви с нея и т.н. А друга е темата че и плащаме вода за която я спират за 12часа седмично....
  • 5
    0
    0
    6 -1
    22:46, 21 юни 2017
    Тая промяна не е от днес. Опитах да си платя некачествената вода и.... Имаме проблем. Мястото искуфланд. Втори път пощата.... Чакам ... Пак пролем... И?. Вие какви компютърджии имате? Къффф е Тоя софтруИр?! Искаш да платиш нещо, дето и котките бягат от него, ама не можеш, щото има грешка старши! Грешка! Грешка! Що не си...
  • 6
    0
    0
    7 -1
    22:59, 21 юни 2017
    Иначе дебелата водомерка тръсеше некви дето дължат 309 лв. Ама мен ме кара да я разкарвам с асансьора от 1 до 15 етаж, щото ВиК как да си вземат шиб@ните пари. Паращат дебелата женица, белким някой и се върже. Един 309, друг 104, ... И така! Ти водомерко повече у нас няма да влезеш! Колкто засече водомера, толкоз. Тока за асансьора го плащам и аз, ама не съм ти ти безплатно такси! Моя водомер е стар! Снени си водомерко водомера, ама за твоя сметка! ШИб@но ВиК!
Последни новини