От х:

Днес в x:

Бронз и два сребърни медала за хасковските лекоатлети от Държавното в София

    Два сребърни и един бронзов медал е равносметката за хасковските лекоатлети от спортен клуб „Атлетик” от Държавното първенство в София. В състезанието за юноши и девойки старша възраст вицешампион в бегова дисциплина 400 м е Дейвид Борисов. Възпитаникът на треньорите Димитрина Найденова и Павел Иванов пробяга дистанцията за 51.22 мин. В надпреварата на 200 м Дейвид остана на шести с резултат 23.56 мин.

    Вицешампион в състезанието стана и Лили Стойчева, която закова копието на 36.20 м. Лекоатлетката Йорданка Стоянова пък завоюва бронзов медал в дисциплината многобой.

    В провелия се вчера Олимпийски ден в Пловдив младата надежда в леката атлетика Йоли Михова спечели два златни медала. Четвъртокласничката е първенец и в крос, и в колоездене.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Въ
      възмутен бивш спортист
      22 0
      17:53, 18 юни 2017
      Браво на атлетите , дано някой от управниците в общината погледне в краката на момичето с копието за да види в какви условия се тренира
    • 2
      Сп
      спортния
      11 0
      21:09, 18 юни 2017
      Хасково има нужда от цялостно подобряване на всички спортни съоражения, където се тренира. Това е ясно. Имаме такива атлети, а нищо не се прави.
    • 3
      Ко
      Компакт
      5 0
      08:36, 19 юни 2017
      Поздравления за успехите на атлетите и дано в близко време се променят поне малко условията в които тренират един стадион Младост с поне 40 годишни гуми и занемарено състояние, би трябвало на ръце да ги носят състезателите тцъ българска му работа.Дано 2017 г. Се промени нещо ДАНО АМА НАДАЛИ ...
    • 4
      Би
      Бивш шампион
      4 0
      10:16, 20 юни 2017
      Поздравления за постигнатите резултати на младите атлети и на техните треньори. Като бивша копиехвърлячка, знам колко тежък труд, воля и техника са необходими за постигането на добри резултати, а за условията в които тренират са като в цяла България за съжаление. Царицата на спорта не е от харесваните и атрактивните за нашите управляващи за да развиват базите на леката атлетика. Според тях, те могат да търчат навсякъде и нямат приходи от фенове, така че да се спасяват както могат. За съжаление картинката е такава и на мен ми е много болно. Гордея се, че все още има млади хора и треньори които да се борят. Пожелавам им шампионски титли и много сили, и вяра за да продължат. Успех!!!
    Последни новини