От х:

Днес в x:

Убиецът на iPhone прилича на... iPhone

Изображение 1 от 2

    Китайският производител на смартфони OnePlus обяви, че ще представи своя нов флагман с мобилна операционна система Android на 20 юни и вече излизат и първите снимки на апарата в интернет.

    Така например от Android Police са получили кадър, който очевидно е официална промо снимка. Друга снимка се появява в Slashleaks, като за нея също се предполага, че е собственост на китайския производител, обобщава DPA. И на двете снимки ясно се вижда двойната камера на задната страна и дизайна на OnePlus 5. Сега китайският производител разкри в Twitter една ясна снимка на задната част на телефона, на която се виждат модул с двойна камера.

    iPhone 7 Plus има същия размер на диагонала на дисплея, както и двамата конкуренти. Дали това е умел ход на китайците, предстои да разберем. Съмнения има, защото iPhone 7 Plus може и да е наистина прекрасен телефон, но дизайнът му е от отдавна отминали години. Затова едва ли  OnePlus 5  ще стане "iPhone-Killer", какъвто е един от слоганите на китайския концерн, просто защото изглежда  като iPhone.

    Джаджата може да се превърне в сериозен конкурент на Galaxy S8 и други топ модели с Android, ако цената не е твърде завишена.

    В техническо отношение OnePlus 5 се очаква да е доста силен. Ще има 5,5-инчов QHD-дисплей и ще бъде задвижван от произведения от Qualcomm топ чип Snapdragon 835. Паметта може да е 6 гигабайта, а мястото за съхранение – великодушните 128 гигабайта. Към това добавяме и добра батерия с 3600 милиамперчаса. 

    Що се отнася до двойната камера, в навечерието на премиерата OnePlus сама подсказа детайли. В постинг в корпоративния блог компанията обяви сътрудничеството си със специалиста DxO, известен с тестовете си на камери и класациите, които изготвя. OnePlus обещава особено ясни кадри. Какво разбира под това, китайският производител показа в Twitter.

    Източник: investor.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини