От х:

Днес в x:

Хасковлии: Цяло лято ще сме с режим на водата

64.5 процента от участниците в анкетата на Haskovo.net „Докога ще продължи режимът на водата в Хасково?“ смятат, че така ще е цялото лято. Този отговор са посочили 171 от общо 265 читатели.

Режимът на водата бе отменен с решение на Кризисния щаб при областния управител в петък, но положението остава критично, защото пуснатите 6 кладенеца ще дават по-малко от половината от водното количество на помпените станции 1 и 2 преди да ги спрат в средата на април. Сондажите на дублиращите водоизточници, за които правителството отпусна спешно 2 млн. лв., пък ще са готови след 2-3 месеца.

26 на сто от участниците в допитването или 69 читатели са предпочели отговора „Една седмица ще има режим, после ще пуснат спрените помпи“. Те са налучкали отговора, но наполовина, защото не бяха пуснати всички спрени помпи.

25 читатели или 9.6 процента са на мнение, че режим на водата ще има докато не пуснат новите сондажи, т.е. след около 2 месеца.

Анкетата няма представителен характер, въпросът бе зададен преди отмяната на водния режим в петък.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Дя
    дядо Добри
    3 -8
    17:56, 11 юни 2017
    Това сте си надробили, то ще сърбате Виж коментара
  • 2
    Ид
    Идиоти
    0 0
    12:45, 12 юни 2017
    Каквото почукало,такова се обадило. Защо чак сега правите режим на водата? Като тоя уран го има повече от 70год. В това Хасково мерки се взимат винаги в последния момент. Няма да коментирам повече просто затъва всичко. Ние хората ли сме виновни или тези които имат право на глас?
Последни новини