От х:

Днес в x:

Можем да получаваме сметките си от ЕВН на имейл

EVN продължава информационната си кампания за удобствата от получаването на информация за сметкa по имейл. В тази връзка компанията стартира поредната инициатива под надслов „И вие може да сте ЕКО с безплатната услуга електронна сметка“. Услугата е безплатна и с нея всеки клиент ежемесечно получава информация за:

  • количество консумирана електроенергия (в kWh)

  • отчетени данни по тарифите на електромера

  • стойност на консумираната електроенергия ( в лв.)

  • отчетен период

  • срок за плащане,следващо отчитане, следващо плащане.

Основните предимства за клиентите от информация за сметкa по имейл са, че ще получават бързо и сигурно данни за фактурата веднага след нейното изготвяне и компактна информация, достъпна винаги по електронна поща.

Чрез електронната сметка всеки клиент допринася за опазването на околната среда. Услугата е безплатна и се заявява на https://www.evn.bg/UslugiIzvestqvane/ClientForm.aspx

Едновременно с това всеки клиент може да заяви и друга безплатна услуга по имейл: известие за предстоящо прекъсване на електрозахранването, в случай че е пропуснат срокът за плащане. Известието се получава най-малко 3 дни преди прекъсването.

Двете безплатни услуги са достъпни и чрез SMS. Към началото на юни 2017 г. над 193 000 клиенти ползват безплатните SMS/имейл услуги.

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини